More


  Turism sexual: 5 puncte fierbinţi ale Europei

  - Advertisement -

  1

  Există ţări vizitate pentru luxul sau pentru exotismul caracteristic, există meleaguri atât de bogate natural încât devin atracţii turistice sau adevărate lăcaşuri culturale unde merg mii de oameni anual.

  Dar turismul nu îşi atinge limitele aici, unele dintre cele mai interesante (deşi poate uşor bizare) destinaţii turistice sunt reprezentate de ţările unde se practică turismul sexual.

  De fapt, odată cu reglementarea prostituţiei, sexul a început să se vândă nu numai prin intermediul cărţilor sau al filme, ci şi prin oraşe care încetul cu încetul şi-au format celebrele cartiere roşii. Iar lumea este atrasă de mirajul unui stil de viaţă neacceptat de majoritatea culturilor europene, religia şi etica fiind total opuse unei astfel de depravări trupeşti.

  Aşadar, inedit şi nerecunoscut în gura mare, traseul cartierelor roşii din Europa este unul pe cât de misterios, pe atât de interesant şi de exploatat, fi că eşti singur, fie că eşti cu partenerul.

  Pentru că, în primul rând, aici, în lumea erotismului fără inhibiţii, descoperi un alt înţeles al sexualităţii, o altă cultură a erotismului şi o altă faţadă a unor oraşe ale distracţiei:

  1. Amsterdam (Olanda)

  Nici nu se putea altfel decât să începem cu Amsterdam, unul dintre cele mai liberale oraşe din lume, dar şi cel mai cunoscut pentru turismul sexual de succes.

  Dincolo de o viaţă de noapte agitată şi apreciată de către turiştii din întreaga lume, zona “Red Light District” este celebră pentru toleranţa faţă de femei care îşi vând trupul pe bani, droguri, jucării sexuale expuse pe la toate vitrinele.

  Acest oraş le oferă turiştilor sentimentul de libertate lipsită de orice formă de prejudecăţi, prostituatele aşteptându-şi clienţii în cafenele sau în vitrine.

  În cartierul “Felinarele Roşii” se întind sub ochii tăi bordeluri, sex shop-uri sau muzee ale sexului din toate timpurile – în Amsterdam există peste 100 de bordeluri cu licenţă.

  Timpul standard acordat unui client este de 20 de minute, sumele se negociază între client şi prostituată, iar într-una dintre pieţele cartierului a fost ridicată o statuetă care întruchipează o femeie aşteptându-şi clienţii, ca simbol al acceptării, cu demnitate, a acestei meserii ce este practicată doar de bună voie.

  Un oraş unde nimic “nu este lăsat pe seama imaginaţiei”…

  2. Praga (Cehia)

  În Praga, turiştii nu găsesc un mediu la fel de accesibil ca cel din Amsterdam, dar găsesc o lume unde prostituţia este un fenomen larg răspândit şi acceptat public.

  Autorităţile nu interzic practicarea prostituţiei, dar intervin pentru limitarea ei, mai ales când sunt mai multe părţi implicate în actul prostituţiei cu scopul unor profituri ilicite.

  Cartierul roşu din Praga, denumit “Redlight Prague”,  te va surprinde cu femei expuse la vitrine, aşteptând să-şi negocieze tarifele, dar şi cu numeroase petreceri tematice unde vei uita de tine.

  “Dream nurse party” este una dintre cele mai excitante petreceri din oraşul lui Mozart şi al lui Einstein – un paradox ce trezeşte mult interes printre turişti.

  3. Hamburg (Germania)

  Cartierul St. Pauli din Hamburg este un adevărat paradis al distracţiei şi al atracţiilor erotice. Mai mult, cartierul roşu al Hamburgului are un farmec aparte oferit de dualitatea “centru artistic” – “kilometrul păcatului”, unde sunt păstrate la loc de cinste bordeluri şi show-uri erotice spectaculoase.

  4. Copenhaga (Danemarca)

  Cunoscută drept capitala europeană a pronografiei, Copenhaga găzduieşte o formă de prostituţie oarecum interzisă: bordelurile sunt ilegale, prostituţia full-time este interzisă, iar serviciile sexuale au loc departe de ochii publicului. Dar poate tocmai asta face din acest oraş un punct turistic atât de incitant: posibilitatea de a beneficia de o prostituţie legală, dar greu de ajuns la ea.

  Aici femeile nu te aşteaptă la vitrine, dar sigur sunt în casele din centrul istoric al oraşului, în obscuritate, dar şi în mijlocul unor petreceri de pomină.

  5. Madrid (Spania)

  În Madrid nu există un cartier special destinat plăcerilor trupeşti şi nici reglementarea intermedierii prostituţiei (deşi aceasta este legală), dar există mai multe străzi şi cartiere înţesate de sex-shopuri şi spectacole erotice.

  Strada Atocha, care găzduieşte şi un muzeu de artă erotică, strada Montera şi zona din imediata apropiere a Gran Via sunt cele mai cunoscute şi cele mai vizitate puncte turistice din oraşul latin.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare