More


  Un studiu surprinzător: care este legătura între cum merge o femeie şi cum face SEX

  - Advertisement -

  1

  Mersul unei femei poate dezvălui despre aceasta mult mai multe decât şi-ar fi dori, arată un studiu realizat recent.

  Mersul unei femei poate dezvălui despre aceasta mult mai multe decât şi-ar fi dori, arată un studiu realizat recent.

  Astfel, femeile care, atunci când sunt pe tocuri, merg cu spatele drept, cu sânii înainte şi abdomenul încordat arată că au încredere în ele şi ştiu să îşi pună în valoare feminitatea. Acestor femei le place deţină mereu, inclusiv atunci când fac sex. De altfel, aceste femei tind să facă sex mai des decât celelalte, deoarece le place să le fie reconfirmată senzualitatea. Femeile din această categorie vor să îţi surprindă bărbatul iubit, ”sărind” pe el atunci când acesta se aşteaptă mai puţin.

  Femeile care merg pe tocuri cu umerii aplecaţi în faţă, parcă încercând să îşi ascundă sânii, sunt introvertite, care tind să se închidă în ele şi să se lase mai greu descoperite. Totuşi, conform studiului, odată ajunse în pat, ele se surprind şi pe sine, nu doar pe partener.

  Femeile care merg cocoşate dovedesc că sunt dezinvolte şi că nu le interesează părerea celor din jur despre ele. O astfel de femeie îşi cunoaşte bine calităţile, nu simte nevoia să le demonstreze celor din jur, este exigentă, dar aventurieră atunci când vine vorba despre viaţa sexuală.

  Femeile care calcă apăsat, indiferent ce tip de încălţări poartă, vor să iasă în evidenţă cu orice preţ şi sunt mai uşor de abordat decât celelalte. Pentru femeile care calcă apăsat, criteriul de selecţie în cazul unei relaţii sentimentale este cât de multă atenţie primeşte de la partener.

  În sfârşit, femeile care merg cu vârfurile picioarelor spre exterior transmit un semnal: acela că sunt în perioada lunii cu un nivel sporit de fertilitate. De altfel, s-a demonstrat că femeile calcă astfel involuntar, transmiţând un mesaj de care nu sunt conştiente.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare