More  Andreea Banica vs Ruby vs Andreea Balan. Care e mai bună?

  - Advertisement -

  2

  Andreea Banica, Ruby si Andreea Balan au lansat single-uri si videoclipuri noi saptamana aceasta. Care dintre cele trei va castiga la finalul verii, care are cea mai buna piesa din tara?

  Trei dintre cele mai controversate si sexy femei din Romania au lansat single-uri noi saptamana aceasta. Desi aveau timpul de la inceputul anului pana acum sa vina cu ceva nou, fetele au asteptat ultima saptamana din februarie astfel ca avem trei concurente pentru HITUL VERII insa stim ca numai una poate fi castigatoare.

  Ruby a lansat prima piesa sensibila din cariera ei, un clip simplu, putin senzual – “De la distanta”. Asa cum spune si melodia, ea este castigatoare “de la distanta” pentru ca a strans cele mai multe vizualizari pana acum – peste 300.000.

  Andreea Balan si Criss Blaziny au lansat single-ul si videoclipul DECOR, o piesa sensibila si trista, o formula pe care solista nu a mai incercat-o de multa vreme.

  Andreea Banica a venit cu o melodie de petrecere, o alta colaborare cu un rapper. “Rupem boxele” e combinatie intre “Sus pe toc” (piesa lui Shift cu Marius Moga), “Boomerang” (single-ul cu Kio care nu a intrat deloc la radio) si “Da-o tare” (Smiley cu Guess Who si Cabron).

  Care e piesa ta preferata? Care dintre cele trei dive va castiga razboiul de la radio?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts