More


    6 greşeli ale femeilor, care pot distruge o relaţie!

    - Advertisement -

    10

    Orice relaţie intimă are părţi bune şi părţi mai puţine bune. Însă, atât timp cât eventualele greşeli ale partenerului sunt minore şi uşor de tolerat sau de iertat, micile divergente îţi pot face chiar bine şi te pot ajuta să dezvolţi o legătură şi mai puternică.

    Dar pot exista şi gesturi care pot distruge o relaţie, indiferent cât de puternică era înainte. Greşeli care pot duce chiar la despărţire. Vezi 6 dintre ele şi încearcă să le eviţi, pe cât posibil:

    1. Lupta nedreaptă

    Nu îl instiga pe partenerul tău, evita ironiile ieftine şi foloseşte-te de fiecare discuţie în contradictoriu pentru a găsi soluţii la problemele voastre, nu pentru a demonstra că tu eşti cea care are dreptate. Nu exista modalităţi de a te certa frumos…

    2. Ranchiuna

    Pentru că ambii parteneri să îşi revină după trauma unei dispute, este necesar ca cel care a jignit sau a făcut acuze dureroase să îşi arate remuşcarea, iar partenerul său să îi accepte scuzele şi să reuşească să depăşească blocajul. Nu vei rezolva nimic, purtându-i pica partenerului tău.

    3. Refuzul de a depinde de celălalt

    Este normal ca toţi oamenii să îşi dorească independenta şi să o aibă, într-o oarecare măsură, însă atunci când te implici într-o relaţie exista nişte reguli nescrise care impun că libertatea să nu fie totală.

    4. Subminarea partenerului tău

    Subminarea, indiferent dacă are loc în intimitate sau în spaţii publice, cu sau fără martori, este o formă de abuz emoţional. Dacă simţi nevoia să faci glume pe seama partenerului tău şi să îl umileşti, s-ar putea să nu fiţi tocmai potriviţi unul pentru celălalt.

    5. Ascunderea unor informaţii importante

    Toată lumea are dreptul să aibă propriile secrete, însă dacă există lucruri pe care nu i le-ai spus partenerului tău de teamă să nu se sfârşească relaţia, ar trebui să te gândeşti că va exista întotdeauna o posibilitate să le afle din altă sursă, lucru care nu îi va fi deloc pe plac.

    6. Trădarea

    Să îţi înşeli partenerul nu este niciodată o idee bună, pentru că veţi avea amândoi de suferit, indiferent dacă este din cauză că el a aflat despre lipsa ta de loialitate sau dacă tu însăţi ajungi să te simţi atât de vinovată, încât să-ţi doreşti să renunţi la relaţie din această cauză.    ULTIMELE ȘTIRI

    Latest Posts

    spot_img
    spot_img