More  A lovit și a fugit … de la locul accidentului

  - Advertisement -

  Victima a declarat inițial că a căzut de pe o scară

  Poliţia orașului Şimleu Silvaniei, din județul Sălaj, a fost sesizată de către Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Orăşenesc Şimleu Silvaniei, despre faptul că în jurul orei 5.40, Augustin V., în vârstă de 56 ani, din localitatea Ip, a fost diagnosticat cu fractură la piciorul stâng, bărbatul declarând medicilor și cadrelor medicale că a căzut de pe o scară. După câteva ore de la intervenția medicilor, în jurul orei 11.30, a mers la medicul de serviciu și i-a spus că a fost accidentat în timp ce se deplasa cu bicicleta, de către un autoturism, al cărui conducător auto l-a transportat la unitatea medicală și s-a făcut nevăzut.

  În urma investigaţiilor, poliţiştii au constatat că accidentul rutier a avut loc pe DN 19B, între localităţile Ip şi Zăuan, iar conducătorul auto este Ioan C. în vârstă de 48 ani, din localitatea Cosniciu de Jos.

  După producerea accidentului, conducătorul auto nu a anunţat poliţia şi a transportat victima la spital, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei, şi vătămare corporală din culpă.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0