Andra şi Cătălin Măruţă, cel mai bogat cuplu din showbiz2

Andra şi Cătălin Măruţă ajung să câştige şi până la 75.000 de euro pe lună.

Cătălin şi Andra Măruţă este cel mai bogat cuplu din showbizul românesc.

Cătălin Măruţă se află în top 5 cei mai bine plătiţi oameni din televiziune. Acesta ar câştiga în jur de 15.000 de euro. În afară de televiziune, prezentatorul emisiunii „La Măruţă” mai face şi pe MC-ul pe la diverse evenimente – concerte sau petreceri de firmă. Onorariul său în acest caz ajunge până la 2.000 de euro pe eveniment. La asta se mai adaugă şi o campanie publicitară pentru un supermarket unde atât el, cât şi Andra au încasat câte 10.000 de euro pentru un an de contract, potrivit datelor publicate de WowBiz.

Andra are şi ea un venit destul de mare. Cântăreaţa câştigă în jur de 8.000 de euro pe lună în calitate de jurat la ROMÂNII AU TALENT. Artista are un onorariu destul de ridicat atunci când participă la diverite spectacole, respectiv 3.000. Pentru apariţia într-un concert sau la o nuntă, Andra cere chiar şi până la 5.000 de euro. În lunile de vară, Andra are 4-5 spectacole pe săptămână, ceea ce înseamnă vreo 50.000 de euro pe lună.

Pe lângă faptul că este imaginea unui supermarket, cântăreaţa mai are un contract de publicitate şi cu o marcă de vopsea de păr, de pe urma căruia câştigă 10.000 de euro pe an. De asemenea, drepturile de autor îi mai aduc vreo 8.000-10.000 de euro pe an, ea fiind una dintre cele mai difuzate artiste de la noi.

Însumând toate aceste venituri, rezultă că Andra şi Cătălin pot ajunge la aproximativ 75.000 de euro pe lună.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts