More


  Cât de bine arată fiica lui Nuţu Cămătaru în costum de baie!

  5

  Este căsătorită, mamă a două fetiţe, tatăl ei este unul dintre cei mai duri bărbaţi din România, şi cu toate astea mulţi bărbaţi râvnesc la ea.

  =

  La doar 24 de ani, Oana Balint, fiica lui Nuţu Cămătaru, este o femeie în toată regula! Este şi mamă, şi soţie, dar şi o tânără frumoasă şi extrem de atrăgătoare.

  Oana are un corp de invidiat şi nu ratează nicio ocazie să îşi expună formele voluptoase. Din păcate, bărbaţii pot doar să o privească şi să înghită în sec.

  Deşti tatăl ei se află la închisoare, Oana Balint nu a lăsat vara să treacă fără rost, ci a mers înn repetate rânduri la plajă, unde s-a bucurat din plin de căldură.

  S-a lăsat mângâiată de razele soarelui şi de valurile mării, dar şi fotografiată în ipostaze incitante. Imaginile au fost postate chiar de ea pe Facebook, fiind foarte apreciate de prietenii săi virtuali.

  În urmă cu un an, Oana Balint l-a impresionat cu fizicul ei chiar şi pe Cătălin Botezatu, care şi-a exprimat dorinţa de a o avea pe aceasta model în prezentările lui.

  “Oana este specială şi ar putea oricând să îmbrăţişeze cariera de modeling. Are potenţial, trăsături frumoase şi este genul de femeie dupa care întorci capul pe stradă. Eu unul aş vrea ca Oana să apară în prezentările mele de modă”, declara Botezatu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img