More


  Ce mai fac fostii concurenti de la Big Brother?

  - Advertisement -

  Big Brother a făcut istorie în televiziunea românească, cu toate că nu a avut decât două sezoane.

  Amatori de senzaţii tari şi deschişi la noi experimente, concurenţii înscrişi în competiţie au rămas în amintirea tuturor.

  5

  Emisiunea „Big Brother” a debutat în 16 martie 2003, cu primul sezon care s-a încheiat în 6 iulie.

  Timp de 113 zile, concurenţii înscrişi au fost urmăriţi în permanenţă de camerele de supraveghere. Show-ul a fost difuzat de Prima TV, fiind prezentat de Andreea Raicu şi Virgil Ianţu.

  Pentru câştigarea premiului pus în joc s-au luptat 12 competitori: Soso, Alida, Florin, Andreea, Nadira, Mumu, Iulia, Violeta, Adrian, Ernest, Izabela şi Costel.

  Câştigătorul primului sezon al emisiunii a fost Soso, care a ales să nu urmeze drumul televiziunii. El a plecat în Germania, unde profesează ca medic.

  5-(1)

   

  Pentru Ernest, „Big Brother” a fost clar o rampă de lansare, făcând o carieră în televiziune. În perioada 2004-2011, Ernest a prezentat mai multe emisiuni de televiziune: “Fa-ti bagajele”, “Tradati in dragoste”, “Pe banii parintilor”, “Ochii din umbra”. În present, Ernest s-a căsătorit şi se pregăteşte să devină tătic.

  5-(2)
  Violeta, cunoscută drept “fata cu pelerina”, a ajuns să lucreze în televiziune şi nu oriunde, ci chiar la emisiunile prezentate de fostul ei coleg de la Big Brother Ernest. În present, Violeta e căsătorită şi are o fetiţă în vârstă de 5 ani.

  5 (3)
  După ce a cochetat pentru o perioadă cu televiziunea, Alida s-a retras din lumina reflectoarelor. Aceasta a investit într-un club bucureştean şi se ocupă de afacere.

  Nadira a flirtat şi ea pentru o perioadă cu televiziunea. Aceasta a prezentat timp de un an rubrica Meteo de la Prima TV, fiind apoi înlocuită cu Dan Finţescu.

  Mumu si Costel au devenit niste adevarati familisti, fiecare incercandu-si norocul in afaceri si renuntand definitiv la proiectul de a lucra in televiziune, iar Izabela a revenit la profesia de chelnerita.

  5 (4)

  Andreea a devenit o actriţă de success, în present performând pe scena Teatrului Metropolis, din Capitală. A jucat in piese de teatru si filme romanesti notorii printre care “Evadarea” sau “Luna Verde”, iar anul trecut a aparut si in scenete alaturi de fostul ei logodnic, Mihai Bendeac, la emisiunea “In puii mei”.

  5 (5)

  Florin Staicu s-a insurat, are doi copii si conduce impreuna cu sotia lui o gradinita. Si-a pastrat pasiunea pentru sporturile de iarna si inca mai preda ore de schi.

  Izabela a dat uitării vremurile în care se dădea în spectacol la televizor şi s-a cuminţit. În prezent, aceasta lucrează la Poliţia de frontiera din Satu Mare.

  Adrian a cochetat pentru o scurtă perioadă cu muzica.

  0-231234-big1
  sursa: click.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img