More  Cele mai bune soţii în funcţie de zodie

  - Advertisement -

  7

  Toţi ne gândim la căsătorie, la nuntă, la copii, chiar şi cei mai libertini dintre noi. Toate aşteptăm inelul magic şi toţi bărbaţii se visează, la un moment dat, într-o căsnicie fericită.

  Unele femei sunt făcute parcă să fie soţiile perfecte, altele nu sunt efectiv pregătite pentru acest mare pas care celebrează iubirea.

  Dincolo de contexte sociale, femeile pot fi sau nu cele mai bune soţii în funcţie de trăsăturile specifice zodiei.

  Anumite trăsături îţi prezic rolul de soţie, altele, pur şi simplu, te îndepărtează de acest statut.

  Aşadar, care sunt cele mai bune soţii în funcţie de zodie:

  Berbec

  Femeia Berbec este o soţie dedicată şi extrem de energică. Tenace din fire, rareori sau aproape niciodată tristă, soţia ghidată de acest semn astral rămâne devotată, fără să aibă capricii  şi nu va pune niciodată familia pe locul doi.

  Pănă aici am putea spune că femeia Berbec este soţia ideală, doar că ea are un obicei care o dezavantajează: este uşor egoistă şi nerăbdătoare, ceea ce o va pune în situaţii dificile.

  De exemplu, acaparată de ideea de casnicie, s-ar putea să uite de gesturile mici, dar însemnate care l-ar bucura nespus de mult pe un soţ.

  Taur

  Soţia din Taur are nevoie, mai mult decât oricare altă zodie, de stabilitate financiară, ceea ce, de fapt, o va face să aştepte multicel până se va căsători.

  În plus, femeia născută sub semnul astral Taur este o carieristă perfecţionistă şi această trăsătură se cam contrazice cu rolul de nevastă.

  Când, într-un final, femeia Taur se va căsători, cel mai probabil îşi va sufoca partenerul, fiind renumită pentru posesivitatea de care dă dovadă.

  Gemeni

  Una dintre cele mai bune soţii, cu foarte mici excepţii poate fi femeia Gemeni datorită temperamentului ei deschis.

  Nativul din Gemeni este prietenos şi are capacitatea de a oferi iubitului siguranţa unei prietenii şi a unei înţelegeri trainice.
  Tot femeia Gemeni are şi abilitatea de transforma certurile în discuţii logice, cu argumente pro şi contra, îmbrăcate în sentimente pozitive.

  Singurele momente în care femeia născută sub semnul astral Gemeni îşi pierde vocaţia de soţie sunt marcate de orientarea sa către intelect şi plăcere fizică şi mai puţin spre partea emoţională, foarte importantă în păstrarea legăturilor pe termen lung.

  Rac

  Femeia Rac este soţia ideală şi punct. Născută cu un puternic instinct matern, cea ghidată de semnul astral Rac se regăseşte profund în viaţa de familie.

  Consideră că în uniunea dintre doi oameni există o magie greu de descris şi este fermecată de rolul de soţie, toate celelalte urmând apoi…

  Dacă eşti Rac, sigur simţi că te-ai născut cu tendinţa de a-i îngriji pe cei din jur, de a-i proteja şi de a-i iubi.

  Astfel, în mod natural, vei păstra o căsnicie fericită şi echilibrată pe termen lung.

  Leu

  Femeia Leu nu acceptă jumătăţi de măsură şi se va căsători numai şi numai dacă iubeşte cu tot sufletul şi numai dacă se simte împlinită complet.

  Când ajunge, prin eforturi mari, soţie, totul devine foarte interesant. Ea nu este cea mai bună soţie, nici nu se poate numi soţia ideală, dar este o susţinătoare fidelă a soţului ei.

  Cu nevasta Leu vei merge până la capătul lumii şi va fi alături de tine necondiţionat, doar că riscă să preia mult prea mult controlul şi să-şi impună propriile păreri, fiind şi destul de rece şi introvertită.

  Numai un soţ care va şti să o înţeleagă şi să îi accepte toanele cu tandreţe va avea o căsnicie fericită alături de femeia Leu.

  Fecioară

  Femeia Fecioară nu este neapărat femeia ideală, dar îşi doreşte cu tot dinadinsul o căsnicie, acesta fiind legătura care îi oferă stabilitate şi linişte.

  Dacă eşti născută sub acest semn zodiacal, nu eşti născută să fii soţia perfectă, din pricina firii tale capricioase, dar vei depune eforturi uriaşe în acest sens, de cele mai multe ori singurul rezultat fiind stresul.

  Dorinţa nativă de perfecţiune îl va copleşi pe partenerul tău, dar te va copleşi şi pe tine.

  Balanţă

  Femeia născută sub semnul zodiacal Balanţă are câteva calităţi de soţie perfectă: atenţia la nevoile celuilalt, grija şi afecţiunea, dar şi dorinţa de a avea o căsnicie aproape perfectă.

  Pe de altă parte, sacrificiile foarte mari, renunţarea la propriile interese o pot copleşi până la nivelul la care îşi revarsă nemulţumirile asupra partenerului.

  Scorpion

  Cea născută sub semnul astral Scorpion este foarte pretenţioasă şi greu de suportat în calitate de soţie. Femeia Scorpion este, mai degrabă o amantă perfectă decât o soţie bună.

  Ştie deja ce drum ar trebui să urmeze căsnicia ei, iar soţul trebuie mereu să se ridice la standardele proiectate de ea.

  Bărbatul care se va căsători cu o femeie Scorpion va fi un bărbat fericit, acasă se va simţi ca în Rai, dar va fi mereu pus sub presiunea unor aşteptări mari din partea soţiei – trebuie să fii un bărbat puternic care să îi poţi îndeplini visele focoasei femei din Scorpion.

  Săgetător

  Femeia Săgetător este născută cu darul de a fi o soţie bună care nu va accepta niciodată rutina.

  Energică şi devotată, femeie Săgetător va transorma căsnicia ei într-un loc al plăcerilor, al distracţiei, al bunei comunicări.

  Va oferi libertate pentru că şi ea are nevoie de sentimentul libertăţii ca de aer, va râde şi va da soţului impresia de lungă aventură plăcută.

  Capricorn

  Nativii din Capricorn au şanse mari să devină cele mai bune soţii: iubesc pasional, se mândresc cu iubirea lor, sunt atente la detalii, preocupate şi mereu pregătite să rezolve probleme.

  Singura mare problemă a femeilor Capricorn ţine de disperarea de a consuma totul cât mai repede, ceea ce îl va obosi pe cel care îi va sta alături.

  Vărsător

  Despre femeile Vărsător se spune că sunt extrem de mature, devotate, sincere. Alături de o femeie Vărsător, un bărbat va fi sigur foarte fericit.

  O femeie Vărsător este născută cu puterea de a ameliora conflicte, de a echilibra balanţa şi de a oferi stabilitate celorlalţi.

  Peşti

  Ceea ce nu o face pe femeia din Peşti o soţie perfectă este caracteristica ei principală: sensibilitatea şi firea visătoare.

  Pe soţia Peşti nu te poţi baza la probleme, pierdându-şi echilibrul imediat cum realitatea nu mai este la fel de roz şi siropoasă ca în mintea ei.

  În plus, femeia Peşti aşteaptă totul de la partener – protecţie, comunicare perfectă, iubire cu fluturaşi etc – toate de la el.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts