More


  Corina Ungureanu, implicată într-un accident rutier

  - Advertisement -

  1

  Fosta campioană la gimastică a fost implicată într-un accident rutier la sfârşitul săptămânii trecute. Nimeni dintre cei implicaţi în accident nu a fost grav rănit. Maşina în care se afla fosta sportivă a fost atât de grav avariată, încât i s-a dat daună totală.

  Corina Ungureanu, dubla campioană mondială şi campioană europeană la gimnastică, a fost implicată într-un accident rutier. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază la 3 kilometri de intrarea în Focşani.

  Gimnasta se afla pe bancheta din spate a autoturismului implicat în accident, maşina fiind condusă de fratele ei Cătălin Ungureanu. Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.45, pe drumul European  E85. Maşina în care se afla Corina Ungureanu circula regulamentar, când la un moment dat autovehicolul a fost acroşat violent de o altă maşină, înmatriculată în Italia, condusă de un cetăţean roman.

  Potrivit martorilor oculari, autoturismul cu număr de Italia a efectuat o depăşire imprudentă, a derapat şi a acroşat două autoturisme de pe contrasens, printre care şi cea în care se afla familia Corinei Ungureanu.

  „Eram pe bancheta din spate şi am văzut cum o maşină de pe contrasens vine direct spre noi. Impactul a fost teribil şi pot să spun că ne-am trezit pe câmp cu maşina serios avariată. Important este că nimeni dintre persoanele implicate în accident nu a suferit răni grave“, a declarat fosta campioană mondială Corina Ungureanu, pentru gândul.

  Autoturismul Corinei Ungureanu este grav avariat – daună totală, nu avea încheiată poliţa CASCO şi pentru recuperarea prejudiciului fosta sportivă va trebui să se adreseze instanţei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img