De ce a fost anulata Vocea Romaniei?1

 

Dupa ce juratul si antrenorul Horia Brenciu a plecat din echipa Vocea Romaniei, postul de televiziune care difuzeaza formatul gandit de olandezi a anuntat oficial ca Vocea Romaniei se anuleaza.

Concursul se va transforma in Voice Kids, un talent show gandit pentru copii, dupa modelul catorva emisiune deja existente pe piata. Se pare ca nici juriul nu va mai fi acelasi, asa ca nu vom mai avea dueluri verbale intre Moga si Breciu, la fel cum nici Loredana sau Smiley nu par a mai face parte din proiect. Pro TV va difuza din aceasta toamna o noua versiune a show-ului Vocea Romaniei – Voice Kids. Vom comunica noua componenta a juriului când va incepe Campania de promovare pentru noul show”, a spus Lucia Antal, reprezentata a postului.

Un motiv pentru aceasta schimbare ar putea fi si faptul ca editia cu numarul trei a concursului nu a avut acelasi impact de audienta ca precedentele, iar show-ul cu copii de pe un post concurent a reusit sa se mentina pe primul loc in preferintele publicului. In plus, se pare ca fostul jurat si antrenor Horia Brenciu si cel care a castigat de doua ori concursul Vocea Romaniei va face parte din echipa Te cunosc de undeva, emisiunea care pune in scena unele dintre cele mai tari transformari.

Cel mai recent am vazut-o pe Raluka interpretand-o pe Beyonce, iar Elena de la Mandinga si Alex Velea au incercat sa ii imite cat mai fidel pe Antonia si Puya. In schimb, emisiunea X Factor continua pentru un nou sezon, iar preselectii deja au fost anuntate pentru aceasta primavara, chiar daca nu se stie inca daca juriul va fi acelasi.

Voi ce ziceti de aceasta schimbare? Urmareati emisiunea?

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts