More


  Elena Băsescu a demisionat din PDL

  =

  4

  Elena Băsescu a demisionat luni din PDL, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid. Elena Băsescu şi-a anunţat oficial demisia din PDL, printr-un comunicat în care nu precizează dacă se înscrie în alt partid şi nici nu menţionează dacă va candida pentru un nou mandat în PE.

  “Europarlamentarul popular Elena Băsescu şi-a prezentat luni, 24 martie 2014, demisia din Partidul Democrat Liberal”, se arată în comunicat.

  Conform sursei citate, textul demisiei depuse la PDL este următorul: “Domnule preşedinte Vasile Blaga, vă informez cu privire la decizia mea defitinivă şi irevocabilă de a demisiona din Partidul Democrat Liberal, începând cu momentul înregistrării acestui document. Le mulţumesc membrilor Partidului Democrat Liberal pentru colaborare şi le doresc succes pe viitor”.

  Anterior, surse din partid au declarat pentru MEDIAFAX că Elena Băsescu a demisionat luni din PDL.

  Conform surselor citate, membrii conducerii PDL, aflaţi în şedinţă, au aflat prin SMS de demisia Elenei Băsescu din partid.

  Potrivit surselor citate, demisia Elenei Băsescu a fost depusă la sediul central al PDL de către un consilier al acesteia.

  Înaintea şedinţei BPN, preşedintele PDL, Vasile Blaga, declara că nu ştie ca Elena Băsescu să fi demisionat din partid.

  “Nu ştiu să-şi fi dat demisia din partid, dar legea spune că, dacă doreşte să candideze pe alte liste, este suficient, se consideră că şi-a dat demisia din celălalt partid”, a spus Blaga.

  Reprezentanţii PMP au invitat-o în mod repetat pe Elena Băsescu să candideze pe lista Mişcării Populare pentru un nou mandat în PE, având rezervat locul al doilea pe lista acestui partid.

  În acelaşi timp, Elena Băsescu ar fi strâns o sută de mii de semnături pentru o candidatură independentă la PE, potrivit tot reprezentanţilor PMP.

  PMP ar urma să depună luni la ora 17.00 la BEC lista candidaţilor pentru PE.

  Termenul pentru depunerea la BEC a candidaturilor la alegerile europarlamentare expiră miercuri, 26 martie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img