More


  Eu cred că foarte bine putem şi cu domnul Antonescu şi fără domnia sa

  =

  ponta

  Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Senat, întrebat despre refacerea Uniunii Social Liberale (USL) că acest lucru se poate întâmpla, “şi cu domnul Antonescu şi fără domnia sa”, acest lucru urmând a-l decide liberalii.

  “Eu cred că se poate întâmpla acest lucru, pentru că duşmanul comun, domnul Băsescu, doamna Udrea şi sistemul lor, după cum vedeţi, a prins curaj din nou”, a spus Ponta, înainte de a intra la biroul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. El a ţinut să să precizeze că despre modul în care se poate reface această alianţă nu decide el. “Eu cred că foarte bine putem şi cu domnul Antonescu, şi fără domnia sa, asta decid liberalii, nu decid eu. Poate vor alţii. PNL este aliatul nostru în USL”, a spus premierul. Întrebat dacă a discutat cu Crin Antonescu în ultima vreme, Victor Ponta a spus: “Nu am avut ocazia, dar o să discut oricând cu domnia sa, nu există niciun fel de restricţie din partea mea”.

  Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, luni, membrilor coonducerii PSD, reuniţi în şedinţa BPN, să rămână în relaţii bune cu liberalii pentru că după 25 mai, respectiv după alegerile europarlamentare, vor fi din nou împreună. “Vă rog pe toţi să transmiteţi în teritoriu că avem nevoie de toate forţele şi de toţi aliaţii, inclusiv o să vă rog pe cât posibil – pe la Iaşi e mai greu – dar în rest cred că se poate să rămânem în relaţii bune cu liberalii, pentru că după 25 mai eu cred că vom fi nou împreună”, a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces. Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, i-a transmis, printr-un comunicat de presă, premierului Victor Ponta să se concentreze asupra activităţii guvernamentale şi să înceteze în a mai clama refacerea USL după alegerile europarlamentare, să renunţe la “demagogie” şi “intrigi politice”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img