Handbal feminin – Liga Națională / Totul pentru play-offHC Zalău – CSM Cetate Devatrans, vineri, ora 18.00, Sala Sporturilor din Zalău
 
Sala Sporturilor din Zalău va găzdui, vineri de la ora 18.00, meciul de handbal dintre HC Zalău şi CSM Cetate Devatrans, meci contând pentru etapa a XXI-a, penultima, a Ligii Naţionale de handbal feminin. Preţul unui bilet costă 5 lei, iar începând cu ora 15.00, biletele pot fi achiziţionate de la casieria Sălii Sporturilor. Cei care doresc un loc la tribuna oficială vor putea achiziţiona biletul tot la preţul de 5 lei.
 
Fetele pregătite de managerul HC Zalău, Gheorghe Tadici, vor avea un meci greu acasă cu Cetate Deva și în cazul unei victorii va obține calificarea în play-off, chiar dacă va pierde ultimul meci din deplasare, cu Corona Brașov.

Iubitorii handbalului din Zalău sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a susține echipa favorită, deoarece în cazul unei victorii gruparea de sub Meseş are asigurată calificarea în play-off, nemaiputând pierde poziția a 6-a a clasamentului.

În meciul tur, de la Deva, HC Zalău a câștigat la diferență de un gol, 27-26, portarul zălăuancelor Adina Mureşan salvând victoria în ultima secundă, când a apărat mingea aruncată spre poartă de Valentina Ardean Elisei.
Partida dintre HC Zalău și CSM Cetate Devatrans va fi oficiată de cuplul de arbitri Bogdan Stark şi Romeo Ştefan, ambii din Bucureşti.
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts