More


  Mărțișoare de la tineretul liberal și pesedist sălăjean

  - Advertisement -

  1

  Organizația liberală a TNL Sălaj dar și cea a TSD Sălaj, a împărțit sute de mărțișoare pe străzile din Zalău dar și în alte localități din județ, pentru a marca începutul primăverii și ziua de 1 martie.

  În Zalău, echipei TNL i s-a alăturat și Radu Căpîlnașiu, președintele liberalilor sălăjeni. „Am dorit să marcăm, ca în fiecare an, începutul primăverii și să facem o bucurie zălăuanilor care au ieșit astăzi, într-o zi atât de frumoasă, în oraș. Le mulțumesc colegilor mai tineri pentru această inițiativă devenită deja o tradiție”, a declarat Radu Căpîlnașiu.

  Paul Leca, președintele TNL Zalău, a precizat că majoritatea mărțișoarelor oferite de 1 martie în Zalău, aproximativ 1000, au fost achiziționate și pentru a veni în sprijinul unor elevi. „Cele mai multe mărțișoare au fost cumpărate de la elevii școlii din Horoatu Crasnei. Din banii strânși, dascălii le vor organiza copiilor o exercusie. Acțiunile noastre vor continua și săptămâna viitoare, când vom încerca să facem o surpriză plăcută doamnelor și domnișoarelor din Zalău și din întreg județul”, a mai spus Paul Leca.

  În ceea ce îi privește pe cei din TSD, aceștia au fost însoțiti și ajutați de senatorul PSD Sălaj, Gheorghe Pop, oferind „o atenție” sălăjenilor care au trecut prin zona centrală a municipiului Zalău.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img