More

    Noul VPLAY.RO a fost deschis!

    Untitled-1

    Filme şi seriale noi integrate într-o interfaţă prietenoasă şi dubios de familiară. Aşa se prezintă, la prima vedere, vplus.ro, un site nou care ne aduce aminte de defunctul vplay.ro.

    Vplus.ro are o interfaţă care seamănă izbitor cu Vplay. Mai mult. Când încerci să accesezi un film sau un serial eşti îndrumat să te loghezi cu contul de Vplay, semn că baza de date este aceeaşi şi că vorbim de o mutare a conţinutului de pe un server pe altul.
     
    Conţinutul oferit pe vplus.ro este împărţit pe două categorii principale: seriale online şi filme online. Dintre acestea, de departe cea mai populară este secţiunea de seriale. În fiecare din categorii se găseşte o casetă pentru căutare rapidă prin care putem găsi rapid filmele sau serialele care ne interesează. Alternativ, putem restrânge lista cu rezultate alegând genul filmului dorit.
     
    Lista cu filme sau seriale ce pot fi văzute online este generată automat, toate filmele sau episoade pentru seriale online având imagine de copertă şi o scurtă descriere pentru acţiunea din film. Lost, Heroes, Fringe, Familia Bundy, Prison Break, House M.D., M*A*S*H, The Big Bang Theory, Two And a Half Men, Californication, Sanctuary, Supernatural sunt doar câteva dintre serialele disponibile.
     
    Şi lista de filme online conţine titluri noi, multe dintre ele difuzate recent în sălile de cinema. Printre acestea, găsim filme ca Elysium, Source Code, Fast & Furious 6, A good day tot die hard, Ghost Protocol, Clash of The Titans, The Girl with the Dragon Tattoo, Angels & Deamons, Last Stand cu Arnold Schwarzenegger, Skyfall 007 şi multe altele.

    sursa: www.cugetliber.ro

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE