More


  Premierul nu a participat la ceremonia dedicată aderării României la NATO

  =

  Premierul Victor Ponta a explicat, luni, după şedinţa BPN a PSD, de ce nu a mers la ceremonia de la Palatul Cotroceni dedicată aniversării a zece ani de la aderarea la NATO. Întrebat de ce nu a mers la ceremonia de la Cotroceni, Ponta a răspuns: “Aveam treabă. Şi acum am treabă la Guvern”. “Aveam treabă şi doi, repet, eu cred că cei care ne-au adus în NATO au fost nişte oameni politici cu o viziune extraordinară şi că pe ei trebuie să-i lăudăm în primul rând: pe Emil Constantinescu, pe Ion Iliescu, pe Victor Ciorbea, Radu Vasile – din păcate, nu mai e printre noi, Mugur Isărescu şi Adrian Năstase”, a spus Ponta. “Cei care dau acum cu păhărelele de şampanie pe la Cotroceni nu au avut niciun merit şi nici eu nu am avut niciun merit. Nu pot să mă bucur pentru faptul că nişte oameni politici pe care i-am hulit şi îi hulim foarte mult au făcut bine României şi o să spun şi mâine la Parlament că le mulţumesc celor care ne-au adus în NATO”, a adăugat Ponta.

  Întrebat dacă a primit invitaţie pentru a merge la Cotroceni, la ceremonia dedicată NATO, Ponta a răspuns: “Nu ştiu, o să verific la birou”. Întrebat dacă absenţa sa de la Cotroceni denotă apariţia unei noi probleme între el şi preşedinte, Ponta a precizat: “Nu, nici vorbă. De ce?”.

  O ceremonie organizată cu prilejul aniversării a 10 ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu şi a foştilor şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img