Primăria Zalău asaltată cu sute de cereri pentru o locuință socialăConform datelor oficiale ale Primăriei Zalu, la Direcția Patrimoniu au fost înregistrate, până azi, un număr de 323 de cereri pentru acordarea unei locuinţe sociale. Persoanele care au depus cereri pentru o locuință socială până la data limită de 28 februarie au posibilitatea să își completeze dosarele cu acte doveditoare până la data de 30 aprilie 2014.
De locuință socială pot beneficia: persoanele sau familiile care au fost evacuate sau urmează să fie evacuate din locuințele retrocedate foștilor proprietari, tinerii care au vârsta până la 35 de ani, invalizii de gradul I sau II, persoanele cu handicap, pensionarii, tinerii proveniți din instituții de ocrotire socială, veteranii și văduvele de război sau revoluționarii.

De asemenea, au acces la o locuință socială, în vederea închirierii, familiile sau persoanele cu un venit mediu net lunar pe persoană, realizat în ultimele 12 luni, sub nivelul câștigului salarial mediu net lunar pe economie.
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts