PSD Satu Mare a oferit sătmărencelor peste 5.000 de mărţişoarepsd-2

Cu ocazia zilei de 1 Martie, Organizaţia Judeţeană a PSD Satu Mare, împreună cu Organizaţia Tinerilor Social-Democraţi Satu Mare, a organizat sâmbătă o campanie de împărţire a tradiţionalelor mărţişoare, adresând doamnelor şi domnişoarelor cele mai alese gânduri. Acţiunea s-a desfăşurat în intervalul orar 11.00 – 13.00, în municipiul Satu Mare, în pieţele alimentare din municipiu, Piaţa Libertăţii şi în întreg judeţul. Cu această ocazie, au fost oferite peste 5.000 de mărţişoare pentru a aduce în sufletul femeilor o primăvară însorită, încărcată de sănătate şi mult noroc.

Peste 5.000 de mărţişoare dăruite femeilor de 1 Martie
Acţiunea de distribuire a mărţişoarelor a debutat sâmbătă de la sediul PSD Satu Mare, în frunte cu preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, secretarul executiv al PSD Satu Mare, primarul comunei Racşa, Toma Betea, alături de preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret , Raul Băbţan, preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret, Ionuţ Bujor, dar şi de alţi social-democraţi sătmăreni. Cu această ocazie, au fost oferite mărţişoare tuturor femeilor întâlnite pe stradă, pentru a le aduce acestora o primăvară însorită, încârcată de sănătate şi mult noroc. Acţiunea a continuat în Piaţa Libertăţii, în pieţele alimentare din municipiul Satu Mare, dar şi în întreg judeţul, iar doamnele şi domnişoarele au fost foarte încântate de gestul frumos de a primi mărţişoare din partea social-democraţilor sătmăreni.

“Azi (n.r. – sâmbătă) oferim iubitelor, dragelor noastre compatrioate, locuitoare ale judeţului Satu Mare, mamelor noastre şi doamnelor din presă câte un mărţişor. Este simbolul primăverii, iar PSD astăzi (n.r. – sâmbătă) o să dea 5.000 de mărţişoare pentru doamnele din municipiul Satu Mare şi din judeţul Satu Mare, cât şi în Negreşti, Tăşnad, în Carei şi în celelalte comune din judeţ. Aşa că le dorim tuturor să aibă parte de o primăvară frumoasă, de linişte sufletească şi cele mai bune gânduri. Să le dea Dumnezeu ca anul ăsta, până la sfârşitul anului, să fie plin de satisfacţii şi împliniri pentru toate doamnele judeţului Satu Mare”, a declarat preşedintele Mircea Govor.

Femeile social-democrate, sărbătorite pe 6 şi 15 martie
Doamnele din cadrul Organizaţiei Judeţene de Femei, respectiv a Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare, vor fi sărbătorite în mai multe zile. Preşedintele Mircea Govor a precizat faptul că în cursul zilei de vineri au fost sărbătorite tinerele social-democrate, care au primit câte un mărţişor. În data de 6 martie vor fi sărbătorite o parte din femeile social-democrate, iar la manifestare vor participa şi doamnele din cadrul Organizaţiei Judeţene de Pensionari a PSD Satu Mare. Sărbătoarea a fost decalată, întrucât în data de 8 Martie, de Ziua Internaţională a Femeii, la Bucureşti se va desfăşura un spectacol dedicat femeilor social-democrate, la care vor participa 30-40 de membre ale Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Satu Mare. Iar în data de 15 martie, cei de la Organizaţia Judeţeană de Tineret, împreună cu Organizaţia Municipală de Tineret au decis să le sărbătorească pe tinerele lor colege cu ocazia Zilei de 8 Martie.

Pavel Prodaniuc

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts