More


  Sărbătoare întreită la pensionari

  - Advertisement -

  paloma1

  Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor Satu Mare a organizat sâmbătă, la restaurantul Paloma, o triplă sărbătoare, ocazie cu care i-au sărbătorit pe membrii născuţi în lunile februarie şi martie, precum şi zilele de 1 Martie şi 8 Martie. Pensionarii au avut parte de surprize şi un program artistic apreciat. Alături de membrii Asociaţiei şi de preşedintele acesteia, Livia Haidu, la eveniment au fost prezenţi prefectul Eugeniu Avram şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor.

  Mărţişoare din partea PSD Satu Mare
  Înainte de deschiderea oficială a sărbătorii, femeile prezente în sală au primit din partea preşedintelui Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, şi din partea reprezentanţilor acestui partid, mărţişoare de 1 Martie, alături de urările de bine şi de primăvară frumoasă. “Vă doresc tuturor pensionarilor din judeţul Satu Mare să aveţi parte de o primăvară frumoasă, însorită, cu multă sănătate şi plină de bucurii alături de cei dragi. În afară de acest mărţişor, simbol al primăverii, doresc să vă asigur că puteţi conta pe sprijinul meu şi că o să mă implic şi mai mult în activităţile pe care le veţi desfăşura”, a spus Mircea Govor.

  Preşedintele pensionarilor sătmăreni, Livia Haidu, a mulţumit echipei PSD pentru această frumoasă surpriză, precum şi pentru spaţiul oferit cu generozitate în sediul partidului pentru organizaţia pe care o conduce.

  Sărbătoare organizată înainte de Postul Paştelui
  Apoi, în deschiderea sărbătorii, Livia Haidu a precizat că sunt sărbătoriţi membrii născuţi în lunile februarie şi martie, precum şi zilele de 1 şi 8 Martie. “Am organizat această sărbătoare întreită acum, pentru că de luni întrăm în Postul Paştelui şi nu mai pot fi organizate astfel de evenimente”, a explicat Livia Haidu tripla sărbătoare, mulţumind totodată tuturor celor care s-au implicat pentru organizarea ei.

  Prefectul Eugeniu Avram le-a urat tuturor pensionarilor o primăvară frumoasă, sănătate, bucurii şi tot ce îşi doresc alături de cei dragi, asigurându-i totodată de tot sprijinul instituţiei pe care o conduce în proiectele care vor fi derulate în continuare.
  Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, i-a asigurat pe pensionarii sătmăreni că pot conta pe sprijinul său şi că, deşi se întâmplă o serie de schimbări la nivel naţional, el nu se va schimba şi va rămâne în continuare la dispoziţia vârstnicilor. “Vă asigur că, pe lângă acel spaţiu pentru sediu, puteţi conta şi în continuare pe sprijinul meu. Formaţi o echipe puternică şi frumoasă şi constat că vina scindării asociaţiei este în altă parte, nu aici. Peste 12 ani, când voi ajunge la pensie, mă voi înscrie şi eu în această asociaţie. Până atunci, sunt trup şi suflet alături de voi”, a adăugat Mircea Govor.

  Spectacole şi surprize
  După deschiderea oficială, a urmat partea mai distractivă a sărbătorii. Pensionarii au avut parte de un program artistic prezentat de cei mai talentaţi dintre semenii lor, precum şi de cunoscutele soliste Lucia Pop Borlean şi Angela Muntean. Totodată, ca o surpriză, a fost organizată o prezentare de modă făcută de elevi de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, iar cunoscutul interpret sătmărean Bogdan Bratiş, care a ajuns până în finala ultimei ediţii X Factor, a susţinut un recital de excepţie. A fost organizată şi o tombolă cu diverse premii.

  Pensionarii sătmăreni au apreciat evoluţiile artistice pe care le-au răsplătit cu aplauze şi s-au simţit bine, dansând şi bucurându-se de masa îmbelşugată oferită cu ocazia acestei sărbători.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img