Ti-ar placea sa ai o amanta moderna?3

O amanta moderna este o femeie atrasa doar de barbatii casatoriti, dar nu vrea sa se stabileasca cu nici unul dintre acestia. Afla mai multe despre ce isi doresc aceste femei si de ce sunt interesate numai de barbatii casatoriti.

Cum este o amanta moderna?

O amanta moderna are relatii cu mai multi barbati casatoriti si nici in cele mai indraznete vise nu vrea ca acesti barbati sa isi paraseasca sotiile ca sa fie cu ea. Cand ea se satura de un barbat, pur si simplu il pune pe liber si isi gaseste unul nou. O amanta moderna trateaza barbatii intr-un mod similar cu felul in care isi trateaza pantofii. Cand acestia se uzeaza, ea ii atunca, apoi se duce la cumparaturi pentru alta pereche frumoasa si interesanta.

Amanta moderna nu este interesata de barbatii singuri. Ea este specializata in barbatii cu verigheta pe deget. Descrierea unei amante moderna ar suna cam asa: femeie, in jur de 30 de ani, are cariera, este draguta si desteapta, ii place sa mearga la cumparaturi si sa iasa cu prietenele ei in oras, si traieste intr-un oras mare. Ii plac barbatii casatoriti.

Unde putem gasi o amanta moderna?

Amantele moderne
sunt “raspandite” in special in Anglia. Cercetari recente privind obiceiurile sexuale ale britanicilor, numit “British Sexual Fantasy Research Project” si aflat sub coordonarea psihoterapeutului Brett Kahr, a inclus peste 13.000 de britanici. Studiul arata ca 23% dintre persoanele cu varste intre 30 si 40 de ani au o relatie secreta, pe langa casatorie sau o relatie stabila.

Este foarte simplu pentru britanici sa cunoasca o amanta. Cei care isi doresc stimulare si relatii excitante suplimentare, in afara de casatoria sau o relatia serioasa in care sunt implicati, exista un website, disponibil la adresa illicitencounters.com. Site-ul ofera contacte discrete ale altor persoane britanice casatorite ce isi doresc o relatie secreta.

Unui barbat casatorit ii place sa cumpere cadouri generoase pentru amanta lui

De ce este o amanta moderna interesata numai de barbati casatoriti?

Sa ne intoarcem la amanta moderna. De ce este ea interesata numai de barbatii casatoriti? Un barbat casatorit nu este exigent, ele nu trebuie sa se adapteze la el in nici un fel special si nu trebuie sa isi dezvaluie inima si sufletul in fata lor. In plus, din cauza sentimentului de vinovatie, unui barbat casatorit ii place sa cumpere cadouri generoase pentru amanta lui.

Probabil nu ai nevoie de o explicatie speciala pentru faptul ca amantele sunt de obicei femei care au anumite probleme emotionale. Femei care nu vor sa fie ranite din nou, care nu au incredere in barbati. Ei bine insa, nu toate sunt la fel. Un mic procent din acestea se bucura cu adevarat de aventura cu un barbat casatorit, deoarece o relatie reala reprezinta un obstacol in calea lor spre realizarea obiectivelor in alte domenii ale vietii.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts