More


  Tudor Chirilă şi-a bătut joc de Fuego într-un club!

  - Advertisement -

  7

  Vineri seara, la inaugurarea unui club din Capitală, Tudor Chirilă a făcut show, bătându-şi joc de mama lui Fuego şi făcându-l, indirect, dobitoc pe artist.

  Pentru a-şi amuza publicul, Tudor Chirilă a inclus în spectacol şi un număr de stand up comedy. “Pentru măicuţa lui Fuego, vă rog frumos, un moment de recu… de linişte! O să cântăm piesa «Perfect» în stilul lui Fuego. Din respect pentru un mare artist, trebuie să acceptaţi. (…) El aşteaptă de la măicuţa lui izbăvire. Eşti bun, băiatule, te iert! Perfeeect, aşa a intrat tehnicianul Grasu’ cu cuţitul peste mama lui Fuego. (…) Tare aş vrea să ştiu ce a primit măicuţa lui Fuego de Mărţişor”, a spus Chirilă înainte de a părăsi scena.

  Contactat de “ring”, Fuego a reacţionat surprinzător la adresa celui care l-a ironizat şi jignit în public: ” Nu ştiu foarte multe despre ieşirea lui Tudor Chirilă, care probabil e o scăpare firească a unui om spontan, cu fire ludică. Personal, nu îl cunosc, dar îl apreciez pentru determinarea de care a dat dovadă, menţinându-se în prim-plan artistic.
  Pot spune doar că provine dintr-o familie de seamă, fiind un actor talentat al Teatrului de Comedie, îmbinând ambele componente foarte abil. Am urmărit-o pe mama sa, celebra actriţă Iarina Demian, în nenumarate spectacole, atât în roluri sclipitoare în faţa scenei, cât şi în calitate de regizor de seamă.
  De tatăl sau, renumitul jurnalist Ioan Chirilă, un simbol al domeniului, mă leagă amintiri speciale, cunoscându-l în cadrul emisiunii «Ceaiul de la ora 5», la debutul meu, unde am fost invitat chiar de dânsul.
  Am toată stima pentru această familie de profesionişti din care face parte şi Tudor şi cred că, prin toată munca depusă în timp, a reuşit să menţină standardele impuse de părinţii săi, devenind, la rându-i, un simbol al generaţiei sale. Umorul ne poate salva pe toţi când e făcut fără intenţii maliţioase, cu bun-simţ şi spirit liber. Muzica e cea care ne poartă pe toţi în viaţă şi cea care, în cele din urmă, va judeca vorbele”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img