Voicu D. Rusu, sărbătorit de prieteni şi pensionariVOICU

În cadrul întâlnirii culturale de ieri, pensionarii sătmăreni l-au sărbătorit pe scriitorul Voicu D. Rusu, alături de colegii şi cititorii săi, care i-au urat “La Mulţi Ani” şi multă putere de muncă. Pe lângă atenţiile tradiţionale, scriitorul a primit în dar şi epigrame.

Într-o atmosferă degajată, presărată cu glume, scriitorul Voicu D. Rusu şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de colegi, prieteni, dar şi de cititorii şi telespectatorii săi fideli. Poeţii şi prozatorii sătmăreni au vorbit despre importanţa operei sale literare dar şi despre activitatea de publicist şi realizator de emisiuni. George Vulturescu a apreciat harul deosebit de povestitor al scriitorului care de nenumărate ori l-a ţinut seara departe de casă cu poveştile fabuloase despre locurile natale, în timp ce Ion Bala a ţinut să sublinieze seriozitatea şi incisivitatea de care Voicu D. Rusu a dat dovadă în editorialele şi emisiunile sale. Şi pentru că nu se putea fără creaţii literare, Ioan Sălăjan a compus pentru sărbătorit două epigrame.

Voicu D. Rusu a fost emoţionat de cuvintele colegilor săi. La ceas aniversar, şi-a adus aminte de prietenii din străinătate şi de cei plecaţi la cele veşnice. Gândurile sale s-au îndreptat şi spre familie, soţia şi copiii, care i-au stat alături în toţi aceşti ani şi care l-au susţinut de-a lungul întregii cariere. Aniversarea de ieri a fost presărată cu momentele artistice interpretate de Angela Munteanu, Ioan Sălăjan şi Cserey Csaba .Tot ieri a fost sărbătorit şi poetul sătmărean George Vulturescu.

Silvia Spanciu

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts