More  Albirea dinţilor cu remedii naturiste

  - Advertisement -

  5

  Tratamentul de albire a dintilor este unul pretentios, iar igiena dentara solicita o atentie suplimentara. Pe planga periajul si produsele pe care le folosim zi de zi precum guma de mestecat, ata dentara sau apa de gura, trebuie sa avem grija, deoarece dantura isi poate pierde foarte usor albirea si stralucirea.

  Desigur, exista diferite tratamente stomatologice care ne ajuta sa ne recapatam culoarea sau sa ajungem la un alb imaculat, insa daca nu dispunem de suficienti bani sau nu avem timp, putem la fel de bine sa folosim tratamente naturiste, pe care le putem realiza acasa.

  Merele

  Aceste fructe deosebit de gustoase sunt si un mare aliat al albirii dintilor. Asa ca de cate ori ai ocazia, mananca cat mai multe mere, pentru ca te vor ajuta sa ai un zambet cat mai frumos.

  Ele ajuta si la curatarea dintilor, deoarece au o structura abraziva si cel mai recomandat este sa le consume dupa masa, deoarece ajuta la eliminarea resturilor de mancare dintre dinti.

  Bicarbonatul de sodium

  Acesta este unul dintre cele mai populare remedii pentru albirea dintilor si unul dintre cele mai folosite. Are un mare efect asupra albirii dintilor, daca este folosit corespunzator.

  Macar o data pe saptamana, inainte de culcare, dup ace v-ati periapt dintii cu pasta de dinti, puteti sa folositi bicarbonat de sodium, pe care sa il combinati cu apa si sa faceti garagara.

  Lamaia

  Si lamaia este un fruct foarte eficient pentru albirea dintilor. Acest tratament poate fi folosit chiar zilnic, insa in timpul zilei si nu seara, inainte de culcare.

  Procedeul este unul foarte simplu: trebuie sa taiati o felie de lamaie si sa va frecati dintii cu ea, dupa care sa va spalati dintii in mod obisnuit, iar dupa 5 minute sa repetati din nou aceast tratament, dupa care va puteti spala cu pasta de dinti.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0