More


  Care e cea mai puternica femeie din lume?

  - Advertisement -

  5

  Revista TIME a desemnat-o pe Beyonce persoana cea mai influenta din lume. Diva a luat locul sotului Jay Z in topul celor mai influente 100 de persoane de pe planeta, fiind aleasa pentru faptul ca e un “boss” si un model pentru alte femei.

  Intr-adevar, nu mai e un secret ca Beyonce e una dintre cele care indeamna pentru independenta femeilor, fiind una dintre vocile care lupta pentru rolul femeii ca lider in societate. In interviul pentru TIME, cantareata a declarat ca modele ei in viata sunt mama si fiica ei: I feel like my mother and my daughter have been probably the most influential, and becoming a mother, looking at my daughter in her eyes, made me into a woman and made me very, very strong.

  Beyonce s-a mandra de nominalizarea celor de la TIME, spunand ca a si aceasta aparitie a fost unul dintre scopurile ei in cariera: Shooting for TIME magazine was eventually one of the goals in my life,” she revealed. “It’s something important for me as an artist because it’s not about fashion or beauty or music. It’s about the influence I’ve had on culture and to be amongst the other influential people is a huge honor for me.

  Printre cei care se mai afla in top se numara Pharrell, Miley Cyrus sau Serena Williams. Despre Pharrell, Justin Timberlake a avut de spus numai cuvinte de lauda: “He made me fearless, and I’ve carried that with me the rest of my life. He injects that vibrant energy into the music in a way that you can feel.”

  Este evident ca Beyonce e numarul unu la momentul actual, dupa ce a reusit sa aiba un turneu mondial fara un album nou, pentru ca la finalul lui 2013 sa lanseze un disc fara ca nimeni sa se astepte la asta. Nici macar regizorii care au lucrat la clipurile ei nu stiau exact ce filmeaza, iar totul a fost tinut intr-un mare secret, ceva aproape nemaintalnit in industria muzicala unde totul e plin de teasere, poze de la filmari sau snippets de piese. Cel de-al cincilea ei disc din cariera e experimental si totusi foarte bun, iar cel mai recent clip il gasiti aici – Pretty Hurts.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img