More  De câte ori e normal să facem sex într-o săptămână

  - Advertisement -

  1

  Unele persoane sunt dependente de sex. Alte persoane nu fac sex aproape deloc. Dar oare cât de mult sex ar trebui să facem într-o săptămână? Sau într-o lună?

  Un studiu publicat de „Wall Street Journal“ a răspuns la aceste întrebări, sexologii afirmând că sexul are efecte emoţionale destul de puternice, mai ales pentru bărbaţi. Mai mult de atât, psihologii de la Universitatea Harvard spun că abstinenţa îi face pe bărbaţi să-şi reprime instinctele emoţionale primare.

  Studiu a scos la iveală faptul că 32% dintre respondenţi au spus că fac sex de cel puţin două ori pe săptămână, în timp ce 47% dintre persoanele intervievate au afirmat că au cel puţin 5 contacte sexuale pe lună. Potrivit cercetătorilor, numărul contactelor sexuale, în funcţie de vârstă ar trebui să fie următoarele: 20 de ani, 3-4 contacte pe săptămână; 30 de ani, 2-3 contacte pe săptămână; 40 de ani, 2 contacte pe săptămână; 60 de ani, 1 contact pe săptămână.

  Un alt studiu, în care au fost urmărite timp de mai multe luni 44 de cupluri, a arătat că persoanele care fac sex mai des se şi implică emoţional mai mult într-o relaţie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0