More


  DJ-ul Rashad Harden, pionier al curentului “footwork”, a murit la vârsta de 35 de ani

  - Advertisement -

  5

  DJ-ul Rashad Harden, un pionier al curentului “footwork”, a fost descoperit decedat, la vârsta de 35 de ani, sâmbătă, în apartamentul său din Chicago, a anunţat duminică publicaţia Chicago Tribune.

  Poliţia din acest oraş american a deschis o anchetă după ce un prieten al muzicianului a descoperit trupul neînsufleţit al acestuia. Se pare că DJ-ul american a murit în urma unei supradoze de droguri, au precizat autorităţile, care au anunţat că vor efectua şi o autopsie.

  “Footwork” este un curent de muzică electronică apărut la Chicago, iar Rashad Harden era unul dintre reprezentanţii săi emblematici.

  Piese precum “Feelin” şi “She A Go”, extrase de pe albumul său intitulat “Double Cup”, lansat în 2013, figurează printre titlurile cele mai cunoscute din repertoriul DJ-ului american.

  Acesta a fost cel de-al doilea deces al unei vedete muzicale din Chicago în ultimele săptămâni, după moartea DJ-ului Frankie Knuckles, un pionier al muzicii house, decedat pe 1 aprilie, la vârsta de 59 de ani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare