More


  Ea este cea mai frumoasă luptătoare din România!

  - Advertisement -

  7

  Are 25 de ani, o colecţie impresionantă de medalii, este frumoasă şi sexy, dar mulţi bărbaţi se ferescă să se apropie de ea.

  Nu a fost premiată pentru frumuseţea fizică, însă tot calităţile fizice sunt cele care i-au adus numeroase medalii, foarte multe de aur.

  Membrii Federaţiei Române de Lupte se mândresc cu Beatrice Oancea, una dintre cele mai bune, dar şi frumoase, luptătoare.

  Pe oriunde merge, tânăra în vârstă de 25 de ani reuşeşte să atragă toate privirile asupra ei, graţie trupului său armonios, bine lucrat, dar şi fizionomiei aparte, fiind greu de ghicit ţara din care provine.

  Deşi mulţi i-au spus că ar fi putut să aibă o carieră în modelling, Beatrice şi-a ales alt drum în viaţă: un sport pe care mulţi l-ar considera specific masculin, însă performanţa ei şi a altor fete a reusit să schimbe mentalităţile.

  Dacă în ring este dură şi de neatins, în timpul liber Beatrice preferă să îmbrace ţinute femine, rochii care-i pun silueta în valoare, machiajul şi coafatul făcând parte, de asemenea, din rutina ei.

  Beatrice Oancea a câştigat ultima medalie de aur în luna septembrie, la Jocurile Francofoniei. Acum, ea a plecat la Campionatele Europene de Lupte, unde şi-a propus să bifeze cel puţin încă o medalie de aur, la categoria ei, de 63 de kilograme.

  În palmaresul ei profesional se află şi alte titluri meritorii, printre care locul al treilea la Campionatul European şi titlul de vicecampioană mondială universitară.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img