More


  Eu consider că e un trădător, nu poţi să-ţi baţi joc de munca colegilor

  - Advertisement -

  antonescu_6b581067ba

  Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că, în opinia sa, Radu Stroe poate fi considerat un trădător al partidului, iar discuţia despre excluderea sau suspendarea acestuia din PNL a venit “natural” şi este una “normală”, care ar avea loc în orice partid. Antonescu a fost întrebat cum vede decizia grupului PNL de a propune excluderea ori suspendarea lui Radu Stroe, în cadrul BPN. “Sigur că o voi pune în discuţia BPN, mulţi deputaţi se regăsesc în componenţa BPN. Mi se pare că este o discuţie care a pornit în mod natural, în mod normal, o discuţie care ar fi pornind în orice partid. (…) O decizie vom lua mâine (marţi – n.r.) la BPN”, a declarat preşedintele PNL.

  El a fost întrebat dacă Radu Stroe s-a poziţionat în afara partidului. “PNL este un partid suficient de serios şi suficient de puternic ca să nu permită astfel de atitudini în condiţii de precampanie. (…) Atunci când faci parte dintr-un partid nu poţi să nu respecţi nişte reguli minimale, pentru că altfel îţi baţi joc de munca colegilor tăi”, a mai spus Antonescu. Liderul PNL a mai fost întrebat dacă, în opinia sa, Radu Stroe poate fi considerat un trădător. “Da, eu consider că da”, a răspuns preşedintele PNL. “Trebuie să admită oricine că (…) nu se poate ca, în vreme ce toţi colegii tăi fac un efort, duc o bătălie politică, fac un efort de mobilizare, tu să spui în mod public că abia aştepţi ca acest efort să eşueze şi să te mai şi erijezi într-un individ care – lipsit de orice greutate politică, de orice suport politic, orice legitimitate – să mai şi ameninţi după aceea cu represalii. Să te referi la cineva precum Klaus Iohannis cu termenul că «va zbura», ca să dau numai un exemplu. Sigur că mă deranjează, sigur că este revoltător aşa ceva, sigur că în momentele complicate din viaţa unui partid astfel de lucruri au o reverberaţie majoră. (…) Nu poţi spune pe faţă că abia aştepţi ca partidul să-şi rupă gâtul, nu ai cum”, a mai spus Antonescu.

  Preşedintele PNL a precizat că în cazul lui Radu Stroe i-au fost exprimate foarte multe nemulţumiri din partea parlamentarilor liberali şi a liderilor partidului, însă a apreciat că aceştia nu au făcut declaraţii publice în această privinţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img