More

    Manifestaţie de susţinere a lui Mazăre în campusul social Henri Coandă, înaintea reţinerii acestuia

    1

    Peste o sută de locuitori ai campusului social Henri Coandă, din Constanţa, au participat, marţi seară, pentru aproximativ două ore, la o manifestaţie de susţinere a primarului Radu Mazăre, evenimentul, desfăşurat în mijlocul cartierului, încheindu-se cu puţin timp înaintea reţinerii acestuia.

    Manifestanţii au spus că prin această acţiune au vrut să-şi arate susţinerea pentru primarul Constanţei, audiat la sediul DNA într-un dosar care, potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, ar viza construirea campusului social din oraş.

    Locuitorii campusului respectiv au scandat împotriva DNA şi a preşedintelui Traian Băsescu şi i-au transmis lui Radu Mazăre că vor fi alături de el în continuare.

    Aceştia susţin că doresc ca această manifestaţie să nu fie unica şi intenţionează să-şi arate susţinerea faţă de primar şi în cursul zilei de miercuri, de această dată în faţa sediului Primăriei Constanţa.

    De asemenea, unii dintre locuitorii campusului susţin că sunt dispuşi chiar să intre în greva foamei pentru a protesta faţă de ceea ce i se întâmplă lui Radu Mazăre.

    În campusul social Henri Coandă locuiesc aproximativ trei mii de persoane

    Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, marţi noapte, pentru 24 de ore, de către procurorii anticorupţie, în urma audierilor de la sediul central al DNA, urmând ca edilul să fie prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE