More

    Pornhub va planta câte un copac la fiecare 100 de clipuri văzute de tine

    3

    Nu e o glumă. Pornhub are o campanie cu ocazia Zilei Copacului.

    Dacă te gândeai că singurul care are de câştigat atunci când te uiţi la filme pe Pornhub eşti tu, nu mai fi atât de egoist. Activitatea ta este una plină de generozitatea şi de atenţie pentru viitorul planetei. Asta pentru că, deşi nu ajuţi la apariţia urmaşilor tăi, undeva în America sunt plantaţi copaci pentru că tu ai dat click pe diverse filme.

    Cei de la Pornhub au început o campanie cu ocazia Zilei Copacului (25 aprilie), prin care promit că, în săptămâna aceasta, vor planta câte un copac la fiecare de 100 de clipuri bifate de ”cititorii” lor. O mişcare destul de inspirată, zicem noi, pentru că, la câte miliarde de vizualizări au, s-ar putea să reîmprospăteze planeta.

    Deocamdată, în numărătoarea lor se află aproximativ 10.000 de copaci, despre care încă nu au spus unde şi când vor fi plantaţi, însă aşteptăm cu nerăbdare să vedem roadele seminţelor fanilor Pornhub.

    Campania are şi un mesaj isteţ, care lasă loc zâmbetelor – îl lăsăm în engleză, pentru că în română s-ar pierde efectul – “While you’re watching some nice pieces of ash, you’ll also be helping spruce America up! (Bushes are optional).”

    Ce zici, ţii la natură? Ai de gând să faci ceva pentru asta?

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE