More


  PSD trebuie să aibă candidat propriu la prezidenţiale

  - Advertisement -

  Mircea-Geoana

  PSD nu îşi permite să nu aibă un candidat propriu la alegerile prezidenţiale, astfel încât stânga să aibă şi preşedintele, şi Guvernul, în condiţiile în care cealaltă variantă e dată de coagularea dreptei în jurul lui Traian Băsescu şi continuarea regimului acestuia, susţine senatorul Mircea Geoană. “Astăzi sunt două variante: un Preşedinte şi un Guvern de stânga care reconstruiesc România sau o coagulare a forţelor de dreapta în jurul lui Traian Băsescu şi continuarea regimului bolnav pe care acesta l-a ridicat în 10 ani”, a susţinut Geoană, pe contul său de Facebook.

  Mircea Geoană a apreciat că liderul PNL Crin Antonescu şi cel al PDL Vasile Blaga se vor alia după alegerile pentru PE pentru a încerca să aibă o poziţie mai puternică în negocierea cu Traian Băsescu. “După alegerile europene vom asista la îmbrăţişarea neputinţei dintre Crin şi Blaga, încercând să-şi salveze situaţia şi să aibă o poziţie mai puternică în inevitabila negociere cu Băsescu. Alegerea în 2014 va fi între ruperea de regimul Băsescu şi un nou început după un sfert de veac “, a adăugat Geoană.

  El a menţionat că, pentru a-şi maximiza şansele de a câştiga prezidenţialele şi a da şi preşedintele şi Guvernul, PSD trebuie să aibă un candidat propriu. “Alegerile prezidenţiale sunt cele mai importante din punctul de vedere al participării politice şi implicării civice a românilor. Într-un asemenea moment, care implică peste 10 milioane de alegători, PSD, cel mai mare partid din România, nu îşi permite să nu aibă un candidat propriu. Şi sunt convins că acelaşi lucru va fi decis şi în viitorul congres al PSD, ce va fi organizat în lunile următoare, aşa cum a menţionat preşedintele PSD”, a spus Geoană.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img