More


  Scrisoarea unei amante către femeile măritate

  - Advertisement -

  7

  În scrisoarea deschisă a unei amante este explicată atracţia soţilor faţă de o altă femeie decât soţia. Ce îi împinge spre trădare…

  idatedaily.com a publicat scrisoarea unei amante care a dorit să îşi spună părerea vis-a-vis de ce înşală un bărbat. Amanta nu a dorit decât să le dea un sfat soţiilor menit să le ajute în căsnicie.

  Amanta, care desigur rămâne sub anonimat, îşi spune că este ceea ce se numeşte femeia din umbră, cea care distruge familii, sau o nenorocită. În acelaşi timp, amanta spune că mai este şi un bandaj pentru relaţie.

  Atunci când soţul trece prin perioade dificile, el are nevoie de un bandaj emoţional.

  cuplu

  Femeia povesteşte despre faptul că are o relaţie de 7 ani cu un bărbat pe care îl numeşte Big Bear. Acesta este căsătorit de 11 ani cu aceeaşi femeie, are o viaţă îndestulată, locuinţă frumoasă şi doi copii la şcoala primară.

  Big Bear i-a cumpărat şi ei un apartament în apropiere de casa lui.

  De-a lungul timpului, femeia nu s-a considerat niciodată ca fiind cealaltă femeie, mai ales că este şi prima relaţie atât de lungă. A avut mereu darul de a transforma lămâile în limonadă!

  Astfel amanta şi-a dat seama că le poate fi de ajutor soţiilor care uită să mai fie femeia de care bărbatul s-a îndrăgostit la început. Ele trebuie să realizeze ce anume îi determină pe soţii lor să le înşele. Amanta spune că probleme se află dincolo de relaţia sexuală.

  Femeia vorbeşte despre soţia lui Big Bear că este o mamă excepţională pentru copii săi, dar o mamă, iubită şi un terapeut care lasă de dorit pentru omul de lângă ea.

  Bărbaţii vor ca femeia de alături să le fie mamă, iubită şi terapeut. Mamă nu înseamnă femeia care te sufocă, care este băgăcioasă şi pisăloagă, ci femeia care îl sprijină necondiţionat, care are încredere în el şi care îl îngrijeşte.

  cuplu

  Soţia trebuie să-i fie şi iubită….aceea pe care el a cunoscut-o înainte de a se căsători. Soţia trebuie să fie şi un bun terapeut, sau mai bine spus un bun ascultător. Dar nu să îl asculţi în timp ce îţi pui bigudiurile, tai ceapa sau calci. Un timp doar pentru doi, de şuetă, cu o muzică pe fundal, un pahar de vin.

  În încheierea scrisorii sale, amanta spune că cel mai bun mod de a face o persoană ca ea să dispară este acela ca femeile, iubitele, soţiile să îi asculte sfaturile.

  Şi încă ceva, totul este valabil în cazul în care căsătoria a fost din dragoste, iar el chiar te iubeşte. Este important să cunoşti motivul pentru care el te-a ales pe tine.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img