More  Sharon Stone, spitalizată la Sao Paulo

  - Advertisement -

  4

  Actriţa şi producătoarea de film americană Sharon Stone, în vârstă de 56 de ani, a fost spitalizată pentru două zile la Sao Paulo, au anunţat marţi mai multe publicaţii braziliene.

  Potrivit site-ului de informaţii G1 al cotidianului O’Globo, vedeta hollywoodiană a intrat duminică după-amiază în spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde a fost consultată de un medic specializat în maladii infecţioase şi a părăsit clădirea în cursul zilei de marţi.

  G1 citează drept surse anonime mai mulţi angajaţi ai acelui spital prestigios, al cărui serviciu de presă nu a răspuns la solicitările formulate de AFP şi de mai multe publicaţii braziliene care doreau să afle mai multe informaţii despre starea de sănătate a actriţei.

  Sharon Stone a venit în Brazilia pentru Balul Fundaţiei de cercetări împotriva SIDA (amfAR), care a avut loc vineri la Sao Paulo.

  Potrivit serviciului de presă al amfAR, citat de presa internaţională, Sharon Stone a petrecut weekendul într-o reşedinţă de lux din Frazenda Boa Vista, la 100 de kilometri de Sao Paulo, după acel eveniment de caritate, la invitaţia fundaţiei.

  Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul “Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din “Instinct primar”, în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, datorită rolului său de invitat special în serialul “The Practice”, dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din “Casino”, care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0