More


  Vica Blochina da cartile pe fata despre relatia cu Botezatu

  - Advertisement -

  6

  Intoarsa in Romania dupa vacanta de vis petrecuta alaturi de Catalin Botezatu in Statele Unite, lituanianca Vica Blochina a decis sa dea cartile pe fata despre relatia cu faimosul creator de moda.

  Invitata luni dupa-amiaza in platoul unei emisiuni TV, fosta amanta lui Victor Piturca a vorbit despre cele cinci zile petrecute cu Bote in Las Vegas, lasand de inteles ca are o relatie cu celebrul designer vestimentar.

  Pe Cata il cunosc de foarte multi ani. Imi pare foarte bine ca l-am cunoscut mult mai indeaproape. Am descoperit un altfel de om, langa el m-am simtit foarte mandra. Eram mandra să fiu cu el in Las Vegas. Eram mandra sa fiu cu el la cum au reactionat oamenii cand l-au vazut. Acum un an de zile a creat costume pentru Circ Du Soleil si toata lumea s-a purtat frumos cu noi. Managerul hotelului ne-a trimis limuzina, am mers la cele mai frumoase locuri, am jucat si la cazinou. Eu am avut noroc in dragoste, dacă ne luam dupa rulota“, a declarat Vica la Antena 1.

  Asta nu e tot! Fosta dansatoare de la Melody a marturisit ca, pe parcursul celor cinci zile petrecute in SUA cu Botezatu, ea si Catalin au fost nedespartiti, facand totul impreuna.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img