More


  Concurs de creație literară pentru elevi, la Zalău

  - Advertisement -
  Premii în bani pentru liceenii talentați la poezie și proză scurtă 
   
  Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău şi Cenaclul literar „SILVANIA” Zalău, organizează Concursul de creaţie literară „IULIU SUCIU” pentru elevii din licee în domeniul poeziei si prozei scurte – aflat la ediţia a XIX- a – care se va desfășura în perioada 29 – 30 mai 2014. Concursul îşi propune să încurajeze tinerii creatori de literatură din liceele judeţului Sălaj.

  Concursul se organizează pe două secţiuni: poezie și proză scurtă.

  La concurs pot participa elevi din liceele judeţului Sălaj, indiferent dacă fac parte dintr-un cenaclu literar sau dacă au fost publicaţi în reviste de profil.

  Lucrările pentru concurs, poezii (minimum 5), proză (minimum 2), dactilografiate, vor fi trimite pe adresa : Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău, str. 9 Mai, nr. 2, judeţul Sălaj, cu menţiunea „Pentru concursul „Iuliu Suciu”, pâna la data de 30 mai 2014. Fiecare lucrare va fi trimisă în plic închis, în interiorul căruia se va anexa o fişă de concurs cu numele, prenumele, vârsta, şcoala și clasa din care face parte concurentul.
  Juriul, alcătuit din membrii Cenaclului literar „SILVANIA” şi personalităţi ale vieţii literare sălăjene, va acorda următoarele premii:
  Premiul „Iuliu Suciu” – 500 lei
  POEZIE PROZĂ
  Premiul I – 250 lei Premiul I – 250 lei
  Premiul II – 150 lei Premiul II – 150 lei
  Premiul III – 100 lei Premiul III – 100 lei
  Menţiune – 75 lei Menţiune – 75 lei
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img