More


  Handbal feminin – Play-off / HC Zalău se bate pentru un loc de cupă europeană

  =

  “U” Jolidon Cluj – HC Zalău, azi, 14 mai, ora 18.00, Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj

  Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici, HC Zalău începe bătălia pentru un loc de cupă europeană, evoluând în grupa pentru stabilirea locurilor 4 – 6, cu „U” Jolidon Cluj şi HCM Roman.

  Meciurile se vor desfăşura după sistemul “fiecare cu fiecare”, tur-retur, iar în prima etapă se vor întâlni Universitatea Jolidon Cluj şi HC Zalău, meciul fiind programat miercuri după-amiaza, de la ora 18.00, pe terenul formaţiei clujene. Partida de la Cluj va fi condusă de un cuplu din Constanţa, format din Georgescu şi Moldoveanu.

  La meciul de azi vor fi prezenţi şi o parte dintre suporterii echipei zălăuane, cărora firma de transport Cento Trans, unul dintre sponsorii echipei, le va asigura transportul. De menționat și faptul că în meciurile din campionat, formaţia clujeană s-a impus în ambele dueluri, 24 – 22 la Zalău şi 25 – 20 la Cluj.

  După meciul de azi de la Cluj, HC Zalău va evolua tot în deplasare, pe 21 mai, pe terenul formaţiei HCM Roman, iar în returul fazei a II-a va susţine ambele meciuri pe teren propriu. Partida cu Universitatea Jolidon Cluj este programată pe 24 mai, iar cea cu HCM Roman, pe 31 mai.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img