More

  S-a denunțat polițiștilor că a făcut accident, iar un motociclist „s-a aruncat” într-un parapet

  Poliţiştii din comuna Plopiş, județul Sălaj, au fost sesizaţi de către S. Bernard, în vârstă de 34 ani, din Plopiş, care a relatat faptul că a condus un autoturism pe DJ 110E, din Plopiş până în Făgetu, şi a pierdut controlul volanului, producând un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

  Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul a condus autoturismul, fără a poseda permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări pentru „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

  Tot luni, 12 mai, poliţiştii din comuna Ileanda au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 1C, între localitățile Mesteacăn şi Perii Vadului, a avut loc un accident de circulație. La fața locului, oamenii legii l-au identificat pe C. Cristian, 28 ani, din Gherla, care a condus motocicleta proprietate personală, în direcţia Baia Mare – Dej, datorită vitezei neadaptate la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a intrat pe acostament şi a pierdut controlul direcţiei de mers, izbindu-se de un parapet metalic. În urma impactului, conducătorului motocicletei a fost rănit grav. Conducătorul auto era echipat cu casca de protectie şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE