More

  Au fost desemnaţi câştigătorii celor 10 televizoare cu led

  IMG_7170

  Câştigătorii celor zece televizoare cu led cu diagonala de 81 de cm, oferite de Centrul Comercial Someşul în cadrul Campaniei “Te pregătim de Campionatul Mondial”, derulată în perioada 15 mai – 12 iunie, au fost desemnaţi ieri prin tragere la sorţi. Evenimentul s-a desfăşurat chiar în faţa Centrului, fiind prezentat de Marius Iftimovici, iar cupoanele au fost extrase din urnă de copilul Mario.

  În jurul orei 14.00, când a luat sfârşit Campania “Te pregătim de Campionatul Mondial”, urna în care au fost depuse cele câteva sute de cupoane de participare a fost scoasă în faţa Centrului Comercial Someşul. Moderatorul Marius Iftimovici a făcut o scurtă prezentare a campaniei. Astfel, cei care în perioada 15 mai – 12 iunie au făcut cumpărături de minim 100 de lei de la oricare dintre magazinele din incinta Centrului Comercial au putut intra în tombola care aduce Campionatul Mondial de Fotbal în casele sătmărenilor norocoşi, având posibilitatea de a câştiga unul din cele 10 televizioare cu led cu diagonala de 81 de cm.

  Apoi, a fost invitat un copil din public, pe numele său Mario, care a extras cele zece cupoane norocose. Unul dintre televizoare se va duce în Ungaria, fiind câştigat de cetăţeanul maghiar Magyari Ferenc, care în perioada campaniei a făcut cumpărături la Centrul Comercial Someşul. Ceilalţi nouă câştigători sunt Fodor Katalin, Adina Maria Filip, Alina Olga Dorobanţu, Sunamita Văsălie, Tordai Anna, Panea Tunde, Nicoleta Godeanu, Csorvasi Dalma şi Adrian Radu.

  Organizatorii campaniei îi invită pe cei zece câştigători ai televizoarelor cu led să se prezinte la biroul administrativ al Centrului Comercial Someşul pentru a putea intra în posesia premiilor. Aşadar, câştigătorii campaniei sunt fericiţii posesori a unui televizor performant la care să poată urmări meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 2014.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE