More


  Ciprian Ardelean, numit consilier al primului ministru Victor Ponta

  - Advertisement -

  Ciprian-Ardelean1

  La propunerea conducerii Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat, în special a preşedintelui Mircea Govor, Ciprian Ardelean a fost numit ieri în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului ministru Victor Ponta. Decizia este oficială, fiind publicată în Monitorul Oficial. Este demn de remarcat că în ultimul an de când Mircea Govor deţine funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, şi o altă sătmăreancă a reuşit să acceadă într-o funcţie reprezentativă la nivel central. Este vorba despre Oana Pîrcălab, care a devenit secretar general adjunct în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Preşedintele Organizaţaiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a declarat în mai multe rânduri că prin aceste numiri judeţul Satu Mare este mai bine reprezentat.

  Premierul Victor Ponta a declarat la Negrești Oaș, cu ocazia participării sale la sărbătoarea câmpenească Sâmbra Oilor, că Ciprian Ardelean va primi o funcție în Guvernul României, ţinându-se astfel de cuvânt. Ciprian Ardelean a declarat că este o mare onoare pentru el să poată reprezenta din această funcţie judeţul Satu Mare, promiţând în mod ferm că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a ajuta judeţul Satu Mare.

  “Este o onoare deosebită pentru mine să ajung din Satu Mare la Cancelaria primului ministru. Este un lucru care îmi face cinste. Aş vrea ca din această poziţie să pot să reprezint cât mai bine judeţul Satu Mare şi să fac ceva reprezentativ pentru cetăţenii judeţului Satu Mare, dar şi pentru ceilalţi colegi din administraţia publică judeţeană şi locală, cărora le promit că le stau la dispoziţie din poziţia pe care o voi avea şi cărora le promit că voi fi alături indiferent de situaţie”, a declarat Ciprian Ardelean.

  Proaspătul consilier de stat al primului ministru Victor Ponta a ţinut să mulţumească în mod deosebit conducerii Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, cu precădere preşedintelui Mircea Govor.

  “Aş vrea în primul rând să mulţumesc conducerii Organizaţiei Judeţene a PSD, cu precădere preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PSD, domnul Mircea Govor, pentru sprijinul acordat şi pentru susţinerea de care a dat dovadă pentru mine”, a conchis Ciprian Ardelean.

   

  Tânăr avocat de succes din Negreşti Oaş, Ciprian Ardelean este simpatizant al PSD din 2004 şi a intrat în partid în anul 2006, ocupând apoi funcţia de preşedinte judeţean al TSD Satu Mare. Începând din 2008 este consilier judeţean, în prezent fiind la al doilea mandat. Ciprian Ardelean este licenţiat al Facultăţii de Drept, a absolvit masteratul în ştiinţe juridice, iar în prezent este doctorand. De asemenea, a absolvit şi Facultatea de Psihologie, fără a fi licenţiat.

  În ultimul an, de când ocupă funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor a reuşit să promoveze mai multe persoane în funcţii importante la nivel central. De exemplu, sătmăreanca Oana Pîrcălab a devenit secretar general adjunct în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice la propunerea preşedintelui Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img