More


  Concert de prezentare a Galeriei “Arcade”

  - Advertisement -

  PITIGOII-DE-LA-AUCHAN

  Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest au organizat ieri un concert de prezentare a Galeriei “Arcade”şi a Supermarketului Auchan. Gazdele evenimentului au fost realizatorii Nord Vest TV Valeriu Ioan şi DJ Gabi, care le-au propus tuturor sătmărenilor prezenţi ieri în Galeria “Arcade” un spectacol reuşit, cu unii dintre cei mai reprezentativi artişti sătmăreni. Spectacolul a fost pentru toate vârstele, la fel şi stilurile muzicale. Toate acestea au fost pigmentate cu momente de dans de societate.

  Spectacol pentru toate vârstele şi gusturile
  Spectacolul a fost deschis de către talentaţii dansatori Anamaria Dan şi David Decsei, membri ai Clubului de Dans Sportiv “Royal Dance” din Satu Mare, care i-au purtat pe sătmăreni în mod minunat pe aripile dansului de societate. În continuare, au evoluat Iulia şi Patricia Balaj, două surori soliste de muzică uşoară din Săuca, urmate de către Bogdan de la Satu Mare, Florin Oşanu, Formaţia Bravo, respectiv surorile Hermina şi Ştefania Hotca. “Bună ziua doamnelor, domnişoarelor şi domnilor spectatori aflaţi în casa generoasă a Galeriei “Arcade” din Satu Mare. Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest Satu Mare sunt în această după-amiază (ieri, n.red.) oaspeţi în casele dumneavoastră, dar şi-n cadrul Galeriei de magazine „Arcade” din Satu Mare, la cumpărături, în pas de muzică şi dans, şi doresc a petrece împreună cu dumneavoastră. Dorim ca prin acest spectacol muzical vizionat şi pe adresa de internet: www.nordvest-tv.ro să petrecem împreună cu multă, multă voie bună”, au precizat cei doi realizatori Nord Vest TV.

  Mulţumiri gazdelor
  Gazdele evenimentului Valeriu Ioan şi DJ Gabi, realizatori Nord Vest TV, au ţinut să le mulţumească celor din conducerea Galeriei “Arcade” pentru colaborarea foarte bună pe care o au încă de la deschidere. “După un regal maraton de muzică uşoară, populară şi dans de societate, ne simţim de parcă am tot veni la Galeria „Arcade”. Mulțumim managerilor Galeriei „Arcade” din Satu Mare, partener al postului Nord Vest TV şi Gazetei de Nord-Vest Satu Mare şi Sălaj, pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestui spectacol, şi dumneavoastră stimaţi spectatori, clienţi şi telespectatori, care prin răbdare şi căldură sufletească, aţi fost alături de noi timp de aproximativ 120 de minute de emisie într-un periplu muzical. Noi vă invităm şi pe dumneavoastră să veniţi la magazinele din cadrul Galeriei „Arcade” din Satu Mare ca să beneficiaţi de sporul de economii şi de calitate datorat înaltei calităţi a produselor comercializate, care revarsă zi de zi satisfacţie şi calitate celor care vin să facă cumpărături aici”, au conchis Valeriu Ioan şi DJ Gabi.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare