More


  Sărbătoare la Aquastar Satu Mare

  - Advertisement -

  AQUA-PARK

  Aquaparkul “Aquastar” din Satu Mare s-a aflat sîmbătă în zi de sărbătoare fiind celebrat un an de la deschiderea acestuia. Cu această ocazie au fost organizate o serie de evenimente care să puncteze acest eveniment, totul culminând cu o tombolă cu premii speciale şi un beach party.

  Jocuri şi concursuri
  De-a lungul întregii zile au fost organizate jocuri şi concursuri cu multe cadouri şi programe de animaţie pentru copii. După cum ne spunea şi managerul Aquastar, Baranyi Gabor, la un an de la deschiderea aquaparkului sătmărean s-a dorit organizarea unei zi festive, mai deosebite decât în zilele obişnuite.Evenimentele au debutat cu programe de scufundare cu scafandri şi gimnastică medicală în apă, după care cei mici s-au putut distra în cadrul unui program gândit special pentru ei printre care animaţie cu Caravana Anima, concursuri de sărituri în sac sau aruncatul zarurilor pentru o îngheţată.

  Adulţii s-au putut înscrie la concursurile de tenis de masă, concursuri de dans sportiv, de tras frânghia sau de şah. Printre oaspeţii aquaparkului sătmărean s-au aflat şi fetele de la echipa de beach volei a CSM Satu Mare, precum şi membrii echipei de fotbal Olimpia Satu Mare, fiind organizat şi un concurs de lovituri de la 11 metri.

  Tombolă şi distracţie
  Unul dintre cele mai aşteptate momente a fost extragerea premiilor la tombola organizată în această zi, în cadrul căreia au fost câştigate o serie de premii foarte importante. Premiul cel mare, un sejur all-inclusive pentru două persoane în insula Corfu (Grecia) a fost câştigat de negreşteanul Samuel Sălăjanu. Premiul al doilea, o bicicletă, a fost adjudecat, tot prin tragere la sorţi, de Ionuţ Taloş, tot din Negreşti Oaş, în timp ce premiul al treilea, un voucher de 400 de lei de la reprezentantul sătmărean al unei importante firme de echipament sportiv, a revenit Gabrielei Hirian din Cluj Napoca. Totodată, au mai fost câştigate trei bilete de intrare gratuită în incinta aquaparkului, pachete cu diferite tratamente sau abonamente la diferitele cursuri organizate aici.

  Sărbătoarea de la aquaparkul sătmărean s-a încheiat cu primul beach party al sezonului alături de animatoare şi Dj-i Greeg & Mădălina Vintilă, urmat de un superb foc de artificii.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare