More

  “Ştafeta poveştilor” a ajuns la Şcoala “Octavian Goga”

  stafeta

  La Şcoala Gimnazială “Octavian Goga” a avut loc ieri predarea “Ştafetei poveştilor” de către colegii lor de la Şcoala Gimnazială din Doba. La eveniment au participat directorul interimar al Bibliotecii Judeţene, Camelia Istrăuan, bibliotecarul documentarist Camelia Dumitru din partea Casei Corpului Didactic, directorul adjunct al Şcolii “Octavian Goga”, Diana Tâlvâc, alături de profesorii coordonatori Mădălina Molnar şi Bianca Riţ. Cu această ocazie, elevii Şcolii Gimnaziale din Doba, coordonaţi de profesoara Valentina Căliman, au prezentat un moment artistic în cadrul căruia au prezentat poveşti celebre.

  După care a venit rândul elevilor Şcolii Gimnaziale “Octavian Goga” cu un scurt program artistic. Scopul proiectului este acela de a-i atrage pe elevi în lumea fascinantă a literaturii, descoperirea şi punerea în valoare a copiilor cu talent artistic, familiarizarea acestora cu biblioteca. În cadrul acestui proiect se urmăreşte stimularea creativităţii elevilor, dezvoltarea interesului pentru lectură, stimularea unei atitudini pozitive faţă de lectură, a interesului pentru carte.

  La finalul acţiunii, elevii din Doba au predat “Ştafeta Poveştilor” colegilor de la Şcoala Gimnazială “Octavian Goga”. Proiectul se va încheia în octombrie 2014, iar lucrările prezentate de elevi vor fi expuse pe timpul verii, atât la Casa Corpului Didactic, cât şi la Biblioteca Judeţeană. În cursul lunii octombrie, în cadrul unui spectacol va avea loc premierea lucrărilor şi a produselor, umată de lansarea volumului cu lucrările premiate.
  Pavel Prodaniuc

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE