More

  Traficanţi de droguri, prinşi la Petea

  hasis

  Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureş şi procurorii DIICOT au ridicat 125 de grame de canabis şi 350 de grame de haşiş, în urma unei prinderi în flagrant şi a cinci percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Baia Mare la membrii unei grupări specializate în trafic de droguri de risc, în urma cărora trei persoane au fost reţinute.

  Astfel, în cursul zilei de luni, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş – BCCO Cluj şi procurorii DIICOT–Biroul Teritorial Maramureş, cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, au prins în flagrant, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, doi bărbaţi care încercau să introducă în ţară, cu un autoturism, 95 de grame de canabis.

  A doua zi, marţi, poliţiştii şi procurorii au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, din Baia Mare, membri ai aceleiaşi grupări infracţionale. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 350 de grame de haşiş şi 30 de grame de canabis, precum şi alte bunuri şi înscrisuri. Bărbatul la domiciliul căruia a fost găsită cea mai mare cantitate de droguri, 300 de grame de haşiş şi 30 de grame de canabis, a fost reţinut de poliţişti. Cei doi bărbaţi prinşi în flagrant au fost, de asemenea, reţinuţi pentru 24 de ore şi toţi trei vor fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc.

  Pavel Prodaniuc

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE