More


  E o reunire a “nebunilor şi mişeilor” sub acelaşi acoperiş

  =

  victor-ponta-ghimpele1

  Preşedintele PSD, Victor Ponta, a postat sâmbătă pe Facebook un mesaj, în care îi acuză pe liberali că sunt “trădători”, că s-au aliat cu ”susţinătorii şi profitorii «Regimului Băsescu», apreciind că noua Alianţă PNL-PDL este “o reunire a «nebunilor şi mişeilor» sub acelaşi acoperiş!”.

  Victor Ponta reaminteşte că, în timp ce în data de 26 iulie 2012 reprezentanţii PSD şi PNL au organizat mitingul USL pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, doi ani mai târziu, la aceeaşi dată, are loc Congresul pentru aprobarea fuziunii PNL-PDL. La “26 iulie 2012, la Romexpo se aflau liderii USL ( adică PSD, PNL, PC , Sorin Oprescu şi mulţi alţii ) alături de românii care doreau să pună capăt «Regimului Băsescu» . În Piaţa Revoluţiei erau Băsescu şi oamenii lui ( Blaga, MRU, Macovei şi alţi susţinatori si profitori ai aceluiaşi “Regim”!)”, scrie Ponta pe Facebook.

  El adaugă că la “26 iulie 2014 – la Palatul Parlamentului se reunesc reprezentanţii «Regimului Băsescu» ( tot Blaga, MRU, Macovei şi alţii la fel) ca să se unească cu reprezentanţii PNL ( parlamentari, preşedinţi, primari şi alţi demnitari aleşi toţi în funcţii în 2012 ca reprezentanţi ai USL care atunci luptau cu «Regimul»!)”. Concluzia lui Ponta este că “trădătorii câştigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt, dar ruşinea lor e compensată de o funcţie în «Partidul cu 100 de conducători» ( sau o reunire a “ nebunilor şi mişeilor” sub acelaşi acoperiş!)”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img