More

  Scarlett Johansson se va căsători în luna august

  6

  Actriţa Scarlett Johansson se va căsători în luna august, afirmă mai multe surse care susţin că au auzit-o pe vedeta americană dezvăluind această informaţie în timpul unei cine organizate de Martha Stewart weekendul trecut.

  Actriţa, în vârstă de 29 de ani, a fost auzită spunându-le oaspeţilor prezenţi la cina organizată de Martha Stewart în vila ei din East Hampton, sâmbătă seară, că se va căsători cu jurnalistul francez Romain Dauriac – cu care este deja însărcinată – peste patru săptămâni, relatează New York Post, informează femalefirst.co.uk.

  Locul în care va avea loc nunta este ţinut în secret, însă jurnaliştii americani cred că vedeta americană şi iubitul ei se vor căsători fie la Paris, fie în casa lor de vacanţă din Hamptons, unde şi-au petrecut întreaga vară.

  Scarlett Johansson şi Romain Dauriac au fost însoţiţi la acea cină – care a marcat lansarea seriei P2-1998 a brandului de şampanie Dom Pérignon – de alte vedete de marcă, precum Howard Stern şi soţia acestuia, Beth Ostrosky, Katie Couric, Matt Lauer, Barbara Walters, Rachel Zoe şi Harvey Weinstein.

  Scarlett Johansson este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013.

  Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds din 2008 până în 2011. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

  Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul “Îmblânzitorul de cai”, Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentaţi regizori din industrie, precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Brian de Palma şi Christopher Nolan.

  Succesul mondial obţinut de “Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation”, de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA şi i-a relevat talentul artistic în faţa lumii întregi, ajutând-o să devină apoi “muza” lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele “Match Point”, “Bomba zilei/ Scoop” şi “Vicky Cristina Barcelona”.

  A devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway “A View from a Bridge”.

  S-a remarcat în pelicule precum “Fata cu cercel de perlă”, “Cântec de iubire”, “Jurnalul unei dădace” şi “Cealaltă moştenitoare Boleyn”.

  În ultimii ani, actriţa americană a apărut şi în filme de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele “Răzbunătorii”/”The Avengers” şi “Iron Man 2”. Ea joacă şi în pelicula “Lucy”, un thriller de acţiune regizat de Luc Besson.

  Pe 28 februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gală de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE