More


  10 lucruri pe care le vei regreta când vei îmbătrâni

  - Advertisement -

  3

  Te-ai gândit vrodată, atunci când stăteai leneş în fotoliu şi căutai programe plictisitoare la TV, că s-ar putea să regreţi faptul că ai fost leneş şi că nu te-ai bucurat suficient de tinereţea ta? Desigur, nu îţi încurajăm introspecţiile deprimante, însă vrem să îţi amintim câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le faci… cât mai poţi.

  Iată câteva dintre lucrurile pe care s-ar putea să le regreţi când vei îmbătrâni

  1. Că nu ai călătorit suficient

  Dacă eviţi vacanţele pentru că eşti prea comod ca să le organizezi, s-ar putea ca într-o zi să te trezeşti că nu ai văzut prea multe locuri din lume şi că ai pierdut o grămadă de poveşti, peisaje şi prietenii. Aşa că nu mai amâna lucrurile şi pleacă!

  2. Că nu ţi-ai dat demisia la timp

  Dacă ai de gând să îţi păstrezi acelaşi job până la pensie, s-ar putea să te trezeşti un pensionar trist şi frustrat, care se gândeşte la cum ar fi fost dacă ar fi încercat mai multe lucruri. Specialiştii HR nu recomandă să stai foarte mult timp la acelaşi job, iar tu ai trebui să le asculţi sfaturile.

  3. Că nu ai avut grijă de fizicul tău

  Acum poate părea imatur şi neimportant, însă eforturile de a-ţi ţine burta sub control, să nu atârne peste curea, dau rezultate şi la bătrâneţe. Dacă mănânci haotic şi nu faci sport, abuzurile se vor răzbuna pe tine fix când ai vrea să arăţi ca George Clooney.

  4. Că nu ai petrecut prea mult timp cu prietenii

  S-ar putea ca în câţiva să nu mai fiţi în aceeaşi ţară sau pe acelaşi continent. Profită (ACUM!) de timpul liber şi ieşi cu prietenii tăi.

  5. Că te-ai plâns prea mult că eşti cel mai obosit om din lume

  Doar ţi s-a părut. Serios, nu eşti cel mai ocupat om din lume – există mulţi alţii care au mai puţin timp liber. În loc să te plângi, mai bine ţi-ai folosi energia altfel.

  6. Că nu ai învăţat lucruri noi

  Aici ne referim la limbi străine, un sport nou, istoria unei ţări, particularităţi ale unui fenomen interesant şi multe altele. Una dintre mizele vieţii e să evităm cât mai mult prostia, nu?

  7. Că nu ai avut curaj să rişti, la un moment dat

  N-ai avut curaj să laşi tot şi să pleci din ţară? Să-ţi iei un an liber? Măcar o zi? Să îi spui unei femei la un moment dat ce gândeşti? S-ar putea să regreţi mai târziu lucrurile acestea.

  8. Că nu ai vorbit în public

  Ar trebui să de momentele în care trebuia să vorbeşti în public, pentru că ele sunt destul de valoroase în dezvoltarea ta personală: înveţi să vorbeşti mai bine, să îţi gestionezi emoţiile şi să te adresezi corect oamenilor. Un exerciţiu minunat, de care ar trebui să te bucuri acum.

  9. Că nu ai petrecut prea mult timp cu familia

  Poate că acum ţi se par plictisitoare toate întâlnirile cu rudele, însă mai târziu îţi va fi dor de ele.

  10. Că ai lucrat prea mult

  12 ore de muncă în fiecare zi, weekend-uri pline? La un moment dat le vei resimţi. Dacă poţi, încearcă să munceşti cât mai puţin – poţi face asta prin organizare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img