More


  Adriana Pricop, noul antrenor al CSM-ului

  =

  baschet

  Cu cinci zile înaintea reunirii lotului de baschet, conducerea CSM-ului a numit noul antrenor al echipei. Deşi iniţial a fost reconfirmat Petru Eleş, conducerea a decis să înceapă noul sezon cu Adriana Pricop pe bancă şi profesorul Iulian Sin ca director tehnic.

  În cadrul conferinţei de presă de ieri au fost prezenţi preşedintele Valer Neagu, directorul sportiv Claudiu Ştefănescu, preşedintele secţiei, Florin Mureşan, noii numiţi şi Gheorghe Fulop, responsabil cu pregătirea fizică.

  Preşedintele Valer Neagu a prezentat noul staff tehnic, cu Adriana Pricop ca principal, Iulian Sin director tehnic şi Lavinia Năstruţ, antrenor secund. Referitor la despărţirea de Petru Eleş, Neagu a declarat că cele două părţi s-au înţeles pe cale amiabilă. Au existat unele neconcordanţe referitoare la obiectivul pentru noul sezon dar şi în ceea ce priveşte remuneraţia. Eleş ar fi avut ca obiectiv terminarea campionatului în primele patru echipe, plus un salariu diminuat cu 25%.
  “Anunţul important pe care vreau să îl fac este numirea noului antrenor în persoana Adrianei Pricop. Ne-am despărţit din cauza unor neconcordanţe privind obiectivul propus de club, salariul, dar şi alte cerinţe, însă pe cale amiabilă. Petru Eleş nu va mai face parte din staff-ul tehnic al CSM-ului şi nici din ţară“, a spus Valer Neagu.

  Adriana Pricop, vizibil emoţionată, a vorbit despre noua postură. “Este un nou început, un pas mare înainte, sunt de multă vreme la Satu Mare, poate ar fi trebuit să ajung mai repede pe banca CSM-ului. Ca antrenor de Ligă Naţională nu am experienţă. Sper ca această numire să fie una benefică echipei, să încercăm să îndeplinim obiectivele pe care le vom discuta şi să ducem echipa cât mai sus“, a completat Adriana Pricop.

  “Vrem să aducem acasă jucătoarele sătmărence, să avem antrenori sătmăreni. Politica clubului este atragerea sportivilor de valoare, iar marea majoritate a acestora să fie din Satu Mare. Uitaţi-vă la volei. Ideea este să promovăm jucătorii noştri“, a mai completat Neagu.

  Pentru a afla şi poziţia fostului antrenor Petru Eleş, l-am contactat telefonic. Acesta a declarat că nu a putut accepta condiţiile impuse de club şi a decis să renunţe. “Am avut trei puncte cu care nu am fost de acord. Fixarea unui obiectiv, locurile 1-4, mult peste posibilităţile noastre în condiţiile actuale, diminuarea salariului cu 25% şi acceptarea în staff-ul tehnic a anumitor persoane“, a completat Eleş.

  Dacă este să analizăm la rece, au fost câteva condiţii impuse lui Eleş cu care acesta nu putea fi de acord pentru că erau imposibil de realizat sau acceptat, fiind nevoit să dea înapoi. Noi, la fel ca şi iubitorii baschetului sătmărean, care nu sunt puţini, ne dorim ca echipa să continue pe acelaşi trend ascendent şi dorim succes noului staff tehnic.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img