More


  Alex Velea, cap de afiş la Zilele comunei Turţ

  - Advertisement -

  velea

  Capul de afiş a celei de a XIV-a ediţie a Zilelor comunei Turţ, care va avea loc sâmbătă şi duminică, este cunoscutul interpret Alex Velea. Potrivit organizatorilor, manifestările artistice vor începe sâmbătă, de la ora 18.00, cu un concurs Tip-Top Minitop, urmat de un spectacol pentru copii prezentat de Mister Nicu şi un spectacol de muzică uşoară susţinut de Monik.

  Ziua de duminică va debuta, în jurul orei 12.45, cu tulnicarii, parada majoretelor şi parada portului popular. Deschiderea oficială va avea loc în jurul orei 13.00, la eveniment fiind prezenţi premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea. Va urma un moment poetic prezentat de Grigore Mariţa, după care elevii unităţilor şcolare din comună vor prezenta un dans oşenesc. În continuare, vor fi premiaţi elevii cu rezultate bune la învăţătură precum şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
  Programul artistic la scenă va continua cu recitalurile susţinute de Maria Tripon şi Horia Someşan, iar de la ora 15.20 va fi prezentat un obicei de nuntă din Oaş, prezentat de ansamblul din Turţ. În continuare, pe scenă vor evolua Ghiţă Blidar, formaţia Bravo, Angela Muntean, iar turţeanul Cătălin Lucuţ va susţine un scurt recital de muzică rock. În jurul orei 17.30 Ansamblul folcloric studenţesc “Mărginimea Sibiului” va susţine un spectacol, apoi vor urma recitalurile suţinute de Ionuţ Ciupac, Ansamblul folcloric “Cununiţa” şi de Florin Oşanu.

  Cel mai aşteptat moment al serii va fi recitalul susţinut de Alex Velea, care va urca pe scenă în jurul orei 20.30. Spectacolul va continua cu recitalurile formaţiei Geo, a Mariei Petca-Poptean şi Petre Zelea, a Biancăi Rus şi a lui Rareş Câmpan. Seara se va încheia cu un foc de artificii. Organizatorii manifestării sunt Primăria comunei Turţ, primar Ioan Ciupac, şi Consiliul Local Turţ.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img