More

    Andreea Balan, cea mai SEXY aparitie din aceasta vara!

    5

    Andreea Balan a avut o vara plina de concerte si a calatorit foarte mult prin tara. De cateva zile a decis sa ia o pauza si mearga in New York, alaturi de Michael, barbatul care a reusit sa o cucereasca pe blonda si sa-l faca uitat pe Keo.

    De cand au devenit iubiti, Andreea si Michael au facut sacrificii mari pentru a fi impreuna. S-au vazut in Olanda, Michael a venit in Romania, dar si Andreea a mers in America pentru a-i vedea familia. Chiar daca sunt despartiti de mii de kilometri, cei doi au gasit mereu o solutie pentru a fi impreuna.

    In urma cu cateva zile, Andreea Balan s-a intors din nou in America si a petrecut clipe de vis alaturi de iubitul ei. Blondina a imbracat cel mai sexy costum de baie din dotare si a iesit cu Michael pe o plaja din apropierea New York-ului.

    Aflata intr-o forma de zile mari, Andreea Balan a reusit sa smulta foarte multe priviri pe plaja. Niciun barbat nu a indraznit sa se apropie de ea pentru ca Michael nu s-a putut dezlipi de ea decat pentru a-i face cateva poze pentru pagina de Facebook.

    Michael, impresionat de vila Andreei


    Michael chiar a venit o perioada in Romania, pentru a-si petrece vacanta alaturi de Andreea. Cei doi au fost intr-un scurt sejur pe litoral, apoi s-au retras in vila cantaretei, din Pipera. Tanarul a fost impresionat de amenajarile interioare ale casei, toate facute dupa dorinta Andreei, chiar si in jumatatea de vila a lui Keo, si a complimentat-o pentru alegerile facute. La inceputul saptamanii, cei doi indragostiti au plecat in America, mai exact la New York, acolo unde locuieste Michael.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE